返回列表 回復 發帖
我叫得郁佢就做老细啦
lhy92725 發表於 2013-9-25 01:53 PM
唔使架,做佢老婆都得架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
老婆都未必管得到架
你未来老婆管得住你么
lhy92725 發表於 2013-9-25 02:44 PM
管到架,我怕老婆架
都係怕架
就係太怕,所以搵唔到
甘你首先要吾怕先得喔
lhy92725 發表於 2013-9-25 04:19 PM
好难,因为我怕羞
有女

chan200308 發表於 2013-9-25 04:22 PM
又係依个,换下好唔好啊
這些係啱你啲女,唔啱KK

----------------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|
Anonymous 發表於 2013-9-25 04:27 PM
够了解我
佢啱我都唔會拒絕既

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|
Anonymous 發表於 2013-9-25 04:30 PM
支持
都吾系几差嗻
lhy92725 發表於 2013-9-25 05:13 PM
还可以啦
睇係用乜嘢心态啦,攞黎睇紧係唔得啦,做老婆就要相处咗先知啦
小Q心啲用隱名用到你痴痴呆呀
o0月 發表於 2013-9-25 06:17 PM
隐形都会痴痴呆
你又啱, 仲要做老婆.

chan200308 發表於 2013-9-25 06:26 PM
讲下嗻
睇你用幾多次
o0月 發表於 2013-9-25 08:26 PM
我好少用嘅
冇錯,如果匿名會扣分,無人會用
o0月 發表於 2013-9-25 08:49 PM
匿名就唔会扣分
抵死啦
CC517 發表於 2013-9-25 10:40 PM