返回列表 回復 發帖
派今日端午咪好咯~仲派咩1300啦,等1500先派啦

每人派一千萬有使幾多呢,水區都冇咁多人嚟,派極都唔過一億啦~
lckiong 發表於 2014-6-2 12:03 PM
恭喜 小強 踩中 19111 金樓
lckiong5 秒前TVB 5000000 元積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
呢度好似講緊數
lhy92725 發表於 2014-6-2 03:02 PM
我唔講數嘅,直接開片啦
咁就派每人五百萬啦
老陳扣數好啦
lckiong 發表於 2014-6-2 03:18 PM
依架仲衰,省1500萬
再講唔掂就要開片架啦
lckiong 發表於 2014-6-2 03:19 PM
直接開片啦
開片好哦
lhy92725 發表於 2014-6-2 04:50 PM
仲唔快d贊助開片費
開片都要贊助?
lhy92725 發表於 2014-6-2 05:43 PM
拍戲唔使錢啊
拍咗賣到市先嚟卿價啦
lckiong 發表於 2014-6-2 05:52 PM
冇投資者點拍啊
話明開片當然是互秋啦,關拍戲咩事
lhy92725 發表於 2014-6-2 05:53 PM
我地講緊開片拍戲,你講緊打交,原來你咁暴力架
順下你地意啦今日端午節,位位500萬啦(多謝神秘贊助人
咩暴力遮,武打功夫片又甘多人中意睇
lhy92725 發表於 2014-6-2 07:51 PM
果d係做戲,你係要我地打交
端午節快樂
金石良4 秒前TVB 5000000 元積分轉出
han201328 秒前TVB 5000000 元積分轉出
巧開來1 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
luke1682 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
CC5172 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
yan11113 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
pknoface4 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
lhy927255 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
ahsing5 分鐘前TVB 5000000 元積分轉出
多謝晒KK兄!
pknoface 發表於 2014-6-3 11:47 AM
唔使客氣
竟然變咗電腦軟件區添
打低詠春,變做電腦軟件討論區
lckiong 發表於 2014-6-3 02:25 PM
攤手,尋橋伏手
吹水區無指定題目,有問題,咪提出嚟睇下有無人識囉
perfectman 發表於 2014-6-3 02:27 PM
我講下嗻
我今日主要係踩iOS8
個個走嚟問我對iOS8有咩睇法
我淨係好簡單咁答:翻版Android
再詳細問嗰D我先逐一個功能踩
perfectman 發表於 2014-6-3 02:34 PM
IOS8有乜特別?講下黎聽下
小强走佐吾睬我
lhy92725 發表於 2014-6-3 02:48 PM
我睬你
無聊
chan200308 發表於 2014-6-3 02:49 PM
一样
無聊就去打掃下你間屋企啦~
lckiong 發表於 2014-6-3 03:40 PM
做緊工點打算屋企啊
你論壇啲屋企咯~
lckiong 發表於 2014-6-3 03:45 PM
有乜嘢需要打掃