返回列表 回復 發帖
係輕微發燒仲喉嚨痛
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
還錢俾各位, 唔該哂 !

KK 你咁多錢唔使還啦 !
lckiong8 秒前TVB 200000000 元積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出
wasimasterQ9 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
LastWinner12  ...
chan200308 發表於 2014-4-14 11:44 AM
明蝦我嗻
一場朋友
TVB: 28665201 元, 存款: 2147483647 元
chan200308 發表於 2014-4-14 11:55 AM
朋友唔使吃啊朋友唔使死啊今次咋,下次冇得傾
咸水海有野捞喔
lhy92725 發表於 2014-4-14 11:57 AM
好比喻
再次支持你的活動~

tvbkk123        2 秒前        TVB 100000000 元                 積分轉出
LastWinner 發表於 2014-4-14 12:05 PM
雅雅
睇黎雅雅贏到多定啦
又玩匿名
timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:49 AM
恭喜 财神J 踩中 16555 金楼
timmaxsing1 秒前TVB 5000000 元積分轉出
KK又话未病好,有无返工啊
lhy92725 發表於 2014-4-14 02:43 PM
緊係有啦,唔使做啊
匿名讓俾人踩金樓

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-4-14 02:50 PM
知就好,仲日日玩匿名
有病吾系罗正牌吾做嘅咩
lhy92725 發表於 2014-4-14 02:52 PM
公司咁順攤就好囉
kk 派錢咁順攤就好囉
chan200308 發表於 2014-4-14 03:01 PM
還錢
獎金扣數咪啱咯
lckiong 發表於 2014-4-14 03:39 PM
佢依架打吧錢,要還我隨時都可以,遲d就唔知啦
一与扣突佢啦
lhy92725 發表於 2014-4-14 03:44 PM
小貓子
chan200308 發表於 2014-4-14 04:05 PM
陳公公
唔使十分鐘就冇嗮啦
lckiong 發表於 2014-4-14 04:22 PM
小強唔好日日玩匿名啦,你唔玩匿名早就2000帖咗啦
佢唔鐘意TVB$
chan200308 發表於 2014-4-14 04:30 PM
你就有排啦
有排
chan200308 發表於 2014-4-14 05:02 PM
唔到3000