返回列表 回復 發帖
大家早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早晨,今日练到第几堂
lhy92725 發表於 2014-4-13 08:40 AM
今日冇練,人唔係好舒服
你个发烧未好返晒,睇黎吾可以训一觉就好喔
lhy92725 發表於 2014-4-13 09:54 AM
發燒事小,問題係喉嚨干到痰有血
KK早晨。
pknoface 發表於 2014-4-13 09:55 AM
ken兄中午好
KK 午安
chan200308 發表於 2014-4-13 12:31 PM
老陳中午好
慶祝 1100 頁,今晚11:59PM 之前入黎嘅朋友可得1100萬獎金
第一位
LastWinner 發表於 2014-4-13 12:56 PM
唔算第一位架啦,應該係1100頁開始計,不過我唔得閑放嗻
甘有无冲D蜜糖水饮下
lhy92725 發表於 2014-4-13 12:59 PM
屋企冇蜜糖水,只有包裝飲品 菊花,豆奶&100 plus
呢D无咩用
最好出去买D
或者冲D淡盐水饮下都好
又或者买个雪梨食
lhy92725 發表於 2014-4-13 01:04 PM
聽人講100plus溝溫水有效,依架試緊,之後試你嘅談鹽水
KK
chan200308 發表於 2014-4-13 01:06 PM
老陳
1100萬獎金
chan200308 發表於 2014-4-13 01:06 PM
多咧
KK又派錢, 恭喜...我路過睇下,各位再見
timmaxsing 發表於 2014-4-13 01:20 PM
財神J咁唔俾臉,路過拎獎金就走
1億就差不多
chan200308 發表於 2014-4-13 02:24 PM
你仲QQ一起去撞豆腐啦
燉橙加海鹽,幾好架,可以試下
perfectman 發表於 2014-4-13 02:30 PM
屋企邊有咁多嘢啊
豆腐唔易撞
chan200308 發表於 2014-4-13 03:18 PM
跟QQ學點撞
买个橙同雪梨都吾系好难嗻
lhy92725 發表於 2014-4-13 04:16 PM
整時難
雪梨切开比少少冰糖落去煲就得佐啦
lhy92725 發表於 2014-4-13 05:16 PM
唔識
QQ
跟QQ學點整
chan200308 發表於 2014-4-13 06:40 PM
你學
好耐無去清利息
原來存款爆咗D利息係會無咗架
@##$%@#$%
perfectman 發表於 2014-4-13 07:33 PM
咁嗮啊
頭先去食拉麵,兩碗要成$190,搶錢

perfectman 發表於 2014-4-13 07:45 PM
香港賺香港吃唔算貴,係住貴嗻我地大馬人去香港玩吃住都貴
大马纸水是港纸两倍有多,计落吾觉嘅
lhy92725 發表於 2014-4-13 10:00 PM
问题大马人平均人工2000马币,香港人平均人工8000至一万,你话咧
大家早晨真係未病好
慶祝1100頁獎金
lckiong3 秒前TVB 11000000 元積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
LastWinner3 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出

評分次數

• timmaxsing