返回列表 回復 發帖
甘你都统计到出来甘犀利?
lhy92725 發表於 2014-4-11 04:28 PM
唔使統計架,按只看該作者就得咗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家晚上好
唔好俾人搞後門
lckiong 發表於 2014-4-11 07:25 PM
你俾人搞后门
我返黎啦
返黎派錢啦
chan200308 發表於 2014-4-11 10:46 PM
多5頁
一D你可能聽過,但係唔知點解嘅理論:

蝴蝶效應 :
上個世紀 70 年代,美國一個名叫洛倫茲 的氣象學家在解釋空氣系統理論時說,亞馬遜雨林一只蝴蝶翅膀偶爾振動,也許兩周後就會引起美國得克薩斯州的一場龍捲風。蝴蝶 ...
perfectman 發表於 2014-4-11 11:14 PM
學咗唔少嘢
KK早晨,起身练功了喂
yxx01 發表於 2014-4-12 08:34 AM
稀客
KK兄早晨。
pknoface 發表於 2014-4-12 08:37 AM
恭喜 ken兄 踩中 16444 金樓
pknoface1 秒前TVB 5000000 元積分轉出
羊叔叔又抄我讲野
lhy92725 發表於 2014-4-12 11:57 AM
聽日先練功啦
chan200308 發表於 2014-4-12 01:55 PM
唔係金樓
日日都要練功
chan200308 發表於 2014-4-12 01:56 PM
你个沙包吾打啦
lhy92725 發表於 2014-4-12 02:43 PM
今朝先打黎,原來晨早溜溜打沙袋都幾爽
大家晚上好
返黎
KK   
chan200308 發表於 2014-4-12 11:14 PM
老陳
就黎训觉咯
lhy92725 發表於 2014-4-12 11:18 PM
咁早
又係kk
chan200308 發表於 2014-4-12 11:21 PM
乜嘢又係我
无咩玩,睇剧又攰攰地米去训咯
lhy92725 發表於 2014-4-12 11:24 PM
啱,我都就黎訓