返回列表 回復 發帖
我祭佐啦,我乡下要清明前搞掂嘅
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:21 PM
我以為你未祭
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我屋企人唔會揀正日去,因為附近一定封路,遲D先去,揸車可以直到附近,正日去,因為封路,要行成個鐘斜路先去到。
後生就無所謂,老人家就唔係咁好啦 ...
perfectman 發表於 2014-4-4 05:38 PM
我一定唔會正日去,只會早去
你呢?几时要祭啊?
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:50 PM
早就祭咗囉
D老人家吾系甘介意D日子就容易做好多
lhy92725 發表於 2014-4-4 05:51 PM
今時今日全部都遷就大家方便,好少介意係咪正日架啦
都吾系架,现在我地清明是公众假期
好多人都觉得就到正日都是正日去好D架
lhy92725 發表於 2014-4-4 06:14 PM
我意思係話,最緊要方便大家,係咪正日都冇乜所謂
等於情人節,平日食飯容易訂位,又平成一半,為乜要正日去比人劏呢?花仲離譜,貴2倍,平日幾時見有女仔揸住花周街走?D女仔根本就唔係咁鍾意花,只不過係人有我有嘅心態。 ...
perfectman 發表於 2014-4-4 06:49 PM
基本上如果真係明白事理嘅女仔,係唔中意男朋友送花嘅
听人话过送两次花就OK架啦
lhy92725 發表於 2014-4-4 08:40 PM
咁簡單
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-4-5 06:13 AM
老陳早晨
KK早晨,今日假期
lhy92725 發表於 2014-4-5 09:10 AM
貓貓早晨你假期嗻,我冇
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-4-5 09:39 AM
ken兄晚上好
果粉又有笑料

A) 搭巴士打工仔多三星用戶,看更同物流仲多三星友,咁C9都好多
B) 宜家我見用IP果D通常係著住西裝果D
C) 食Q煲碟多數用大芒三星,我見好多司機等待老闆時攞三芒機吞pop
D) 我屋企屋宛啲菲傭個個用晒 ...
perfectman 發表於 2014-4-5 11:48 AM
三星會平乜,唔覺當年周街都攞蘋果,唔見你話cheap
個主題好似係"點解而家周街三星,唔見蘋果"
ABCD都係果粉講架
perfectman 發表於 2014-4-5 12:22 PM
多黎講,人地鍾意用咩咪用乜囉,關有唔有錢鬼事
贊助kk搞活動

tvbkk123        1 小時前        TVB 100000000 元                 積分轉出
LastWinner 發表於 2014-4-5 01:09 PM
雅雅
原来雅姐是神秘赞助商
lhy92725 發表於 2014-4-5 01:53 PM
咁出面都算神秘
KK 週未快樂!
chan200308 發表於 2014-4-5 03:08 PM
老陳中午好
KK 週未快樂!
chan200308 發表於 2014-4-5 03:08 PM
恭喜 老陳 踩中 15888 金樓
chan2003081 秒前TVB 5000000 元積分轉出
恭喜 型 英 帥 靚 正 chan sir  
chan200308 發表於 2014-4-5 04:05 PM
恭喜 傻 憨 衰 嘔 邪 chan uncle  
呢D咪就係果粉嘅邏輯囉
有錢人就用蘋果。
窮人因為無錢,所以就要用三星。
用蘋果嘅著西裝嘅老細
用三星嘅就打工仔,菲傭
總之就係用iphone就高人一等啦..........

睇見呢D,你覺唔覺討厭丫? ...
perfectman 發表於 2014-4-5 04:49 PM
討厭就唔會啦,我一向黎都係 事不關己,安分守己嘅人黎嘅當笑話睇咪得囉,何必激親自己咧
我一向都係用純電話功能電話   
當 kk笑話睇咪得囉,何必激親自己咧
chan200308 發表於 2014-4-5 05:29 PM
外星話
KK上佐武当哦
lhy92725 發表於 2014-4-5 05:32 PM
無端端做乜上武當
乱UP摆佐你上去哦
lhy92725 發表於 2014-4-5 05:40 PM
擺我上去邊度

武當右護法

詠春門門主KK老前輩 - 詠春拳天下無敵.

chan200308 發表於 2014-4-5 05:43 PM
真係俾人擺咗上去
你居然吾知
lhy92725 發表於 2014-4-5 05:45 PM
少行街
洗腳要抹腳囉
金石良 發表於 2014-4-5 05:48 PM
邊度係武當山
金石良 發表於 2014-4-5 05:49 PM
亂up開新竇
武当山KK都有份
lhy92725 發表於 2014-4-5 05:55 PM
我都要改名先得
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-4-5 06:17 PM
老陳晚上好
行得少就蚀底咯
lhy92725 發表於 2014-4-5 07:01 PM
點解最近我的確少行好多,你睇唔出咩
今晚一條友,
去搵刺身食先
perfectman 發表於 2014-4-5 07:15 PM
老細就係老細