返回列表 回復 發帖
KK 想我嗎
小明家 發表於 2014-3-7 11:27 PM
好掛住你啊,去邊度黎
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家中午好
KK要揾D野打发下时间,今日无人黎吹水
lhy92725 發表於 2014-3-8 02:30 PM
玩手機遊戲囉
KK玩手機?
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:54 PM
手機嘅遊戲
呢度D游戏你有无玩过啊
lhy92725 發表於 2014-3-8 05:20 PM
依度有遊戲玩咩
有Dflash游戏喔,万岁爷呢期仲话边个罗到冠军,他比好多钱奖金喔
lhy92725 發表於 2014-3-8 05:33 PM
冇注意wor邊度入口啊
Flash游戏果度哦
lhy92725 發表於 2014-3-8 05:43 PM
唔錯,得閒無聊可以玩下
大鑊野 - 馬航客機失蹤逾15小時 信息仍然非常混亂
http://hk.news.yahoo.com/world/malaysia/?desktop_view_default=true
perfectman 發表於 2014-3-8 07:22 PM
知咗好耐,有關方面未有一個準確嘅消息
如果下海的不是飞机 而是那只鸡 多好啊~
wasimasterQ 發表於 2014-3-8 08:18 PM
那隻雞其實也沒有什麽大不了,為甚麼那班機不是巫統專機,裏面全部都是巫統的高官
大家好
今日學詠春攰得濟先冇上黎嗻去越南搞鬼咩
大家中午好
我以為KK只識X飛機tim
哈哈哈哈
perfectman 發表於 2014-3-10 01:12 PM
學咗詠春之後就冇打飛機咗啦,修心養性
你知唔知道咩係"打飛機"
唔好亂用
好危險架
perfectman 發表於 2014-3-10 01:15 PM
打飛機我知啊,我日日打嘅,我屋企有PS one,好多打飛機game架
佢地个首相去咗wet, 唔得閑埋啲芝麻小事
pknoface 發表於 2014-3-8 09:52 PM
14444 金樓獎金
pknoface1 秒前TVB 10000000 元積分轉出
QQ咁樣打飛機:

我咁打飛機

http://www.chinanews.com/sh/2013/08-05/U418P4T8D5 ...
lckiong 發表於 2014-3-10 01:20 PM
我都係咁打飛機