返回列表 回復 發帖
KK寻晚去边度黎?
pknoface 發表於 2014-2-23 10:25 PM
係屋企訓
佢地話你同小强, Q兄三角戀喎, 唔係丫嘛?
pknoface 發表於 2014-2-23 10:28 PM
你話定佢地話啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我睇D饭都几靓喔
lhy92725 發表於 2014-2-23 10:33 PM
咁都算靚
有幾奇怪?
香港日日都有發生啦
perfectman 發表於 2014-2-23 10:39 PM
係咪啊香港咁民主,發生依d事仲唔示威到政府落臺
上年去韓國嗰時嘅香港飛機餐

perfectman 發表於 2014-2-23 10:42 PM
依d先叫飛機餐架嘛
今日呢度上演大龙凤,KK绝对是主角之一
lhy92725 發表於 2014-2-23 10:42 PM
無端端點解我做大龍鳳
洗1億7千萬嗻嗎大馬依邊高官嘅仔或親戚至少都20幾億身家啦,其中一個做埋大馬十大富豪添
因为你比人摆佐上台咯
lhy92725 發表於 2014-2-23 11:07 PM
邊個擺我上臺
ken兄 你嘅金樓遲d派俾你破緊產
一般咋

我印象中新加坡航空嘅飛機餐先係最正嘅,不過嗰次無影相
perfectman 發表於 2014-2-23 11:38 PM
影空姐好過啦
差幾多呀?
洗唔洗贊助下你?
perfectman 發表於 2014-2-23 11:42 PM
唔使啦,等利息嗻
KK都会破产,你好有米嘅喔
lhy92725 發表於 2014-2-23 11:44 PM
咁派法唔破產先奇
长派长有,上等人
猫要训觉咯
lhy92725 發表於 2014-2-23 11:53 PM
晚安
早抖咯貓貓, 我都要出街咯。 晚安KK.
pknoface 發表於 2014-2-23 11:55 PM
晚安
多謝送分,好好彩一上黎就有分收
小明家 發表於 2014-2-24 01:45 AM
咁啱慶祝900頁嗻多d上黎啦,回帖越多獎金越高
KK 早晨 今日星期1好不好

BeiDouChef 發表於 2014-2-24 05:54 AM
好,有running man看
成日挂住睇电视,吾使做生意啊
lhy92725 發表於 2014-2-24 11:37 AM
接咗50幾千生意仲做,未俾人打過啊,識詠春都唔可以一打二架