返回列表 回復 發帖
我頭先去買KFC,先發現銀包得$30,幾咁尷尬呀,好在八達通有錢咋
perfectman 發表於 2014-2-21 07:29 PM
你八達通入邊過百萬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
不過"來自星星的你"真係幾勁,平時唔洗等嘅炸雞,頭先竟然要等
perfectman 發表於 2014-2-21 07:33 PM
咁就要多得果d冇腦嘅人先得架
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-2-21 08:41 PM
老陳晚上好
KK兄晚上好!
巧開來 發表於 2014-2-21 09:23 PM
來來兄晚上好
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-2-21 10:22 PM
ken兄早晨
今晚冇節目?
pknoface 發表於 2014-2-21 10:25 PM
我經常都冇節目

13444 金樓
pknoface3 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
你哋就好啦, 听日係星期六, 又唔使返工咯。
pknoface 發表於 2014-2-21 10:26 PM
我要返
多謝KK!

勿以家冇電腦展啦咩, 識返幾個靚女啦嘛。
pknoface 發表於 2014-2-21 10:32 PM
識咗都冇用啦,都冇本事
咁即係揾埋唔少啦。
pknoface 發表於 2014-2-21 10:34 PM
你就搵唔少,我依d打工嘅,做足一世都係雞碎咁多
KK其实收埋好多添啦
lhy92725 發表於 2014-2-21 10:43 PM
貓貓就收埋好多,唔係嘅話,一個女人仔可以活得咁逍遙自在
我都係一個人,唔使應酬人,自己睇住黎洗,大魚大肉有問題,日日青菜豆腐
一張八達通咭最多都係$1000
好彩我用嚟泊車嗰張有剩$200
perfectman 發表於 2014-2-21 11:12 PM
係咩
難道我是兩個人

隱士 好
JackyNelson 發表於 2014-2-21 11:12 PM
難道我是兩個人
JN好
開工
今日要裝5架冷氣
lckiong 發表於 2014-2-22 08:07 AM
冷氣都做埋
KK早晨.
pknoface 發表於 2014-2-22 08:25 AM
ken兄晚上好