返回列表 回復 發帖
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-2-18 07:51 PM
ken兄晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
又早
佢住邊度啊
大河道
chan200308 發表於 2014-2-18 11:26 PM
13222 金樓
chan2003084 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
大家上午好
KK 午安
chan200308 發表於 2014-2-19 02:10 PM
老陳好
为咩吾支持繁体字嘅
lhy92725 發表於 2014-2-19 03:16 PM
支持繁體
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2014-2-19 05:48 PM
來來兄晚上好你中virus啊
KK今日可能好多生意
lhy92725 發表於 2014-2-19 05:56 PM
冇生意
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-2-19 06:31 PM
老陳晚上好
KK 晚上好
BeiDouChef 發表於 2014-2-19 06:56 PM
大廚晚上好去那裡
冇生意仲周圍騰
lckiong 發表於 2014-2-19 07:02 PM
就係冇生意先周圍騰
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-2-19 07:52 PM
ken兄早晨
唔關事嘅
係蘋果一向自閉咋
開始嗰時無得揀,焗住用ipad
自從有電話有note,平板有note10.1之後,蘋果已經喺我生活中徹底消失,想當年一圍檯食飯,至少8成人用蘋果,而家一圍檯食飯,有2個人用蘋果已經偷笑 ...
perfectman 發表於 2014-2-19 08:55 PM
我一個朋友三星轉蘋果力贊蘋果好用
KK早晨。
pknoface 發表於 2014-2-20 08:07 AM
ken兄晚上好