返回列表 回復 發帖
都唔知會唔會係災, 呢個風有點邪
CC517 發表於 2013-9-22 12:03 AM
点邪法
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
豆腐渣点会多得多我呢边喔
lhy92725 發表於 2013-9-22 12:03 AM
豆腐得过架强国耗子2千万马币所起嘅地铁时速可以400km,大马一样2千万马币起地铁,但係时速得过80km
中秋玉兔下凡來.
CC517 發表於 2013-9-22 12:07 AM
咁啱得咁桥嗻
可能无事呢,寻梦去吧
lhy92725 發表於 2013-9-22 12:13 AM
猫猫好梦
係囉, 罷明嚇你唔比上山影月光
CC517 發表於 2013-9-22 12:14 AM
吓我唔到嘅架因我係上山影日出架嘛~~
大家晚安
kk早晨,影完日出返归未啊
lhy92725 發表於 2013-9-22 08:26 AM
返歸咗,不過太累訓咗
KK 早晨。。。
SweetLemon 發表於 2013-9-22 08:46 AM
凍檸姐下午好,爬到好累,d相冇乜靚,不過你要嘅哇,我都可以upload
撞到仙女, 仲唔關佢事
CC517 發表於 2013-9-22 09:34 AM
唔好提,我未調好settingd靚女係我身邊係咁轉,調好咗d靚女唔見嗮
仙女跟住佢返屋K
lhy92725 發表於 2013-9-22 09:53 AM
係就好囉
真是仲未起身喔
lhy92725 發表於 2013-9-22 11:26 AM
係啊,真係好累,如果唔係我姐帶外甥返我依度,我仲有排訓
開估:星期五放工去行pasar malam,返到屋企十點幾又出去飲茶咗,所以冇上嚟
lckiong 發表於 2013-9-22 02:57 PM
答得咁好,貓貓估錯咗
你都可以拖一帶二o架
lckiong 發表於 2013-9-22 02:58 PM
冇咁嘅福氣
KK寢晚上山被仙女抓走咗
lckiong 發表於 2013-9-22 03:04 PM
唔係講笑,你真係要去試下
基基 早晨

chan200308 發表於 2013-9-22 10:15 AM
老陳