返回列表 回復 發帖
逼佢记得为止
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
咁高深都係等你黎啦
你要挑战下难度架嘛
lhy92725 發表於 2013-9-21 06:33 PM
难度依d嘢留返俾你挑战啦
ken兄甘早啊,又带D细路去玩啊
lhy92725 發表於 2013-9-21 08:55 PM
幸福d小家庭
KK晚上好.
pknoface 發表於 2013-9-21 08:54 PM
ken兄早晨
今日请半日假早d返屋企休息
都讲咗今日上山
怕高,所以唔爬楼
依架几多点啊,依架上喂蚊咩三点先上
大马风平浪静兼好热,上山吹风睇日出一流
三点上经已好早太早惊撞
早D上去霸个靓位,然后可以影下星星,吃下野甘阿嘛
lhy92725 發表於 2013-9-21 11:49 PM
我嘅镜头影星差咗d啦月光,日出就差唔多啦,影星嘅镜头买唔起
驚撞到肉兔, 唔知食唔食好
CC517 發表於 2013-9-21 11:55 PM
肉兔係乜家伙
可能會變十號風球嘅仙女
CC517 發表於 2013-9-21 11:59 PM
天兔变肉兔大马冇天灾架最多落大水嗻
只兔仔吾会去到大马啦
就来到珠江口啦
lhy92725 發表於 2013-9-22 12:00 AM
黎到大马就惨囉,全部豆腐渣工程,排屋都倒闭