返回列表 回復 發帖
今日先PM咗肥貓, 我話愛佢一萬年, 佢話要嫁俾我.
chan200308 發表於 2014-2-3 05:13 PM
幾時擺酒,我一定到
麻煩將PM內容放埋上黎
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實肥貓話只愛KK一個.
PM內容放埋上黎
KK 你真係發夢定發燒呀
chan200308 發表於 2014-2-3 05:38 PM
年初四就傻成咁嘅樣
PM內容唔放上黎,點證明你講嘅係真定架
我冇發夢亦冇發燒
KK今日开工大吉啦?做佐几多生意啊
lhy92725 發表於 2014-2-3 05:55 PM
流年不利
商场有无舞龙舞狮采下青搞旺下甘啊
lhy92725 發表於 2014-2-3 06:00 PM
有70%嘅鋪頭係冇開嘅,你話咧
70%无开,你老细甘积极开黎做咩喔
lhy92725 發表於 2014-2-3 06:09 PM
老細都係為咗賺錢架啦,理得你d打工嘅生死咩又唔使佢做

http://www.tvboxnow.com/uc_server/data/avatar/000/94/76/05_avatar_small.jpg 今天 03:31 PM makotochan
陳生, 新年快樂!

chan200308 發表於 2014-2-3 06:24 PM
都冇話愛你
你地商场又系嘅,集中管理的话,应该规定D商铺边一日统一休息统一开档先得架嘛,点允许70%吾开架
lhy92725 發表於 2014-2-3 06:25 PM
係集中管理,規定初五全部一定要開嗮,初五前你可以選著開定唔開
全部內容唔俾睇
chan200308 發表於 2014-2-3 06:37 PM
咁即系呃人啦
即系听日人地先开工大吉
甘系你老细吾啱啦,无那那早一日有咩谓呢
lhy92725 發表於 2014-2-3 06:37 PM
旧年仲衰啦,初三就开工
http://www.tvboxnow.com/uc_server/data/avatar/000/94/76/05_avatar_small.jpg 2014-2-3 06:26 PM makotochan
KK 同小強一擔擔, 你兩個係最佳拍擋, 慢 ...
chan200308 發表於 2014-2-3 06:46 PM
你讲嗮啦,又唔print screen
過路打招呼..
55173 發表於 2014-2-3 06:53 PM
你好啊點稱呼啊,多d黎吹水啦
今日我一個贏4個,好嘅開始
perfectman 發表於 2014-2-3 09:04 PM
我今年仲來唔贏過所以我年年都唔賭係啱嘅,我都唔識
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-2-3 09:07 PM
ken兄早晨
甘早开档,有无生意额支持呢?有都无所谓啊,无就好无谓咯
lhy92725 發表於 2014-2-3 10:28 PM
咪係囉我都想年初五先開工,大馬通常都係初五或初六開工嘅,至少有多d時間仲屋企人或朋友聯絡啦,以往初三開工,得今年特別d初四開工,搞到我有假期好次冇假期咁
今日星期一,你呢个星期的假吾系今日咩,做咩吾放埋佢喔
lhy92725 發表於 2014-2-3 10:43 PM
咁我依個星期日咪冇得放忘記仲你講,我初三放嘅假計我年假架所以話我間公司乜都計到足