返回列表 回復 發帖
肥貓 已經成往事只能回味
chan200308 發表於 2014-2-2 01:32 PM
唉......
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK今日无野玩啦
lhy92725 發表於 2014-2-2 02:42 PM
我今日外出整日,到依架先返到屋企
今晚去食海南雞飯

其實馬拉有無海南雞飯架?
perfectman 發表於 2014-2-2 07:18 PM
有啊,基本上馬來西亞乜都有,係野味比較少d嗻
害我以為小肥貓返嚟咗,爬咗半個鐘帖都唔見
lckiong 發表於 2014-2-2 07:32 PM
短消息仲佢打招呼,叫我俾利是佢,咪俾囉
KK 初3快乐 吃完晚饭 快马加鞭 马上找个马子
BeiDouChef 發表於 2014-2-2 08:43 PM
說真的,馬子還慢難聽的
KK晚上好.
pknoface 發表於 2014-2-2 09:00 PM
ken兄早晨
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-2-3 12:46 AM
老陳半夜好
KK新年好 身體健康 心想事成
siuland 發表於 2014-2-3 10:59 AM
siuland 新年快樂
siuland4 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
大家中午好
好多叉燒
叉燒
chan200308 發表於 2014-2-3 02:47 PM
混吉
混吉
chan200308 發表於 2014-2-3 04:12 PM
入黎問唔買
我嘅肥貓豬豬依然美麗動人

chan200308 發表於 2014-2-3 04:28 PM
肥貓真人
多謝KK利是
siuland 發表於 2014-2-3 04:32 PM
開心就好
肥貓真人
chan200308 發表於 2014-2-3 04:34 PM
冇可能