返回列表 回復 發帖
一代宗师的主要是讲章子怡
lhy92725 發表於 2014-1-30 03:19 PM
我唔係講緊戲
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
截拳道
截拳道圖騰

別名Jeet Kune Do競技形式近身搏鬥使用武器雙截棍創立年1962(命名年為1967)創始者李小龍源 ...
chan200308 發表於 2014-1-30 03:44 PM
其實我對李小龍冇興趣,佢拍嘅戲,我一套都冇睇加上我認為所謂嘅截拳道係李小龍仲未教嗮俾人就呱咗,d所謂傳人都係半桶水
祝KK兄財源廣進,事事順景!
巧開來 發表於 2014-1-30 04:09 PM
祝來來兄心想事成
巧開來1 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
因咩解究傾李小龍同葉問?話說一代宗師我刀未down來體,有沒武打成份個姐?
b1991 發表於 2014-1-30 05:30 PM
你好啊新年快樂,點稱呼啊
b19911 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
有關詠春拳學
相傳五枚師太教授嚴詠春拳技, 詠春拳因此而誕生. 其精粹在於與人搏鬥時盡量利用自身及環境等有利條件, 以經濟效益出發, 善用角度力度 ...
chan200308 發表於 2014-1-30 05:50 PM
我師公
因为呢度楼主就来成为咏春的新一代宗师啦
lhy92725 發表於 2014-1-30 06:11 PM
懶貓貓唔好亂講嘢
如果李小龍同甄子彈無准用武器空手只炒,邊個勁d?
b1991 發表於 2014-1-30 07:12 PM
唔知,冇興趣知,我學詠春主要原因係強身健體,唔係撩交打
KK晚上好.
pknoface 發表於 2014-1-30 07:23 PM
ken兄早晨
我都係你師公
chan200308 發表於 2014-1-30 08:18 PM
你係傻佬
李小龍 勁好多
chan200308 發表於 2014-1-30 08:19 PM
的確,可惜練過聾,呱咗
kk除夕快乐~~~
lovebearhl 發表於 2014-1-30 08:28 PM
姨姨除夕快乐
lovebearhl3 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
童年時的全家福

襁褓中的李小龍。
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/69/Bruce_Lee_with_his_parents_194 ...
chan200308 發表於 2014-1-30 08:43 PM
都話冇興趣囉
支持
chan200308 發表於 2014-1-30 08:44 PM
支持就俾錢啦
可惜KK練過聾
chan200308 發表於 2014-1-30 08:44 PM
可惜老陳傻過聾
俾錢我啦
chan200308 發表於 2014-1-30 09:25 PM
俾咗你好多