返回列表 回復 發帖
可以30歲就退休
chan200308 發表於 2014-1-24 02:23 PM
港幣9千萬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我就係嘅你大贊助人啦, 係我支持你開貼嘅.
chan200308 發表於 2014-1-24 02:25 PM
開貼嗻嘛開咗之後唔知閃咗去邊仲好意思講
甘都几好噶
分分钟人地睇到你有生意做tim~
但系d人 park系路边
就算有号码打给他又好
他可以帮到什么
难道要全部车等他来?
0winnie0 發表於 2014-1-24 02:25 PM
好過你係度horn,d人依然唔出現,打俾佢,至少俾佢知道佢頂住人地嘅車,會儘快出現
9千萬係香港唔係多
chan200308 發表於 2014-1-24 02:27 PM
莫非你贏咗2億港幣
開貼係最大心理關口, 我一路都支持住你.
chan200308 發表於 2014-1-24 02:28 PM
問你一個問題,點可以整到個簽名好次你咁,一按就入去個website
秘密
chan200308 發表於 2014-1-24 02:29 PM
估中咗
KK食佐啦
lhy92725 發表於 2014-1-24 02:34 PM
吃飽飽咗
如果D人有脑
都会知道个都系学校
就会有很多车进进出出
就不会park再顶着人家的路旁咯
新村的人很X的
有时候他们走在路中央
你hon他
他还是很理所当然的慢慢走
我心想
如果系大路
你敢甘行
我话你犀利 ...
0winnie0 發表於 2014-1-24 02:34 PM
大馬依然好多人行fast lane揸60架你閃燈或horn佢,佢都聽唔到架
今日吾见小强嘅
lhy92725 發表於 2014-1-24 02:39 PM
靜思己過
我少出highway
所以唔清楚
但系只要在大马
什么人都有
所谓gek undang
对我来说都系多9鱼
0winnie0 發表於 2014-1-24 02:45 PM
undang我都係冇讀架!心照啦
以前我以为很简单
都没读就去考
结果fail左2次
以免浪费我时间
第3次先之$$$$
你话我系唔系蠢啦~
话系话冇读
但系基本也用脑都知啦
0winnie0 發表於 2014-1-24 03:06 PM
第一次考係免費嘅,咪試下囉,試咗之後直接包
卍關仁隱士 ☯ 與世無爭卐 吹水✟交流✟傾計區

Anonymous 發表於 2014-1-24 03:13 PM
點整架小強你唔好走啊
點解我整唔到架死猛話我字體數量過長
一個中文字係計兩個字節

成句因為有中文字所以abc一個字母都計兩個字節

Anonymous 發表於 2014-1-24 03:57 PM
即系話,如果我要整嘅話,唔可以加大個字體
減少D字就OK, 可以加大個字體同改字體色彩.
chan200308 發表於 2014-1-24 04:02 PM
但系點解你地唔使剪子又整到嘅