返回列表 回復 發帖
陈伯!!!
lovebearhl 發表於 2014-1-22 06:23 PM
都要他出山才可以
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
2億
chan200308 發表於 2014-1-22 06:24 PM
冇咁多
咁玩愛傻小強
chan200308 發表於 2014-1-22 06:38 PM
唔係咁肉酸啊~~
TVB: 81781330 元, 存款: 2147483647 元
chan200308 發表於 2014-1-22 07:42 PM
唔夠玩遊戲
1億
chan200308 發表於 2014-1-22 07:42 PM
遲d俾個起樓王你做每個星期派錢俾你,派幾多到時再諗
唔玩遊戲
chan200308 發表於 2014-1-22 07:43 PM
你唔玩,人地要玩
每個星期派錢俾我
chan200308 發表於 2014-1-22 07:45 PM
等我嘅計劃完成先,依架仲好早
KK晚上好。
pknoface 發表於 2014-1-22 08:02 PM
ken兄晚上好
KK兄晚上好!
巧開來 發表於 2014-1-22 08:32 PM
來來兄晚上好
http://www.youtube.com/watch?v=Q5KZGga2sMg

我身為香港人都覺得可恥
拉個八婆去坐監

上哂國際新聞喇
perfectman 發表於 2014-1-22 08:54 PM
我比較想知道之後嘅事,雇主受到點樣嘅法律制裁
啱啱先比差人拉佐,应该行紧司法程序吧,未正式落案
lhy92725 發表於 2014-1-22 10:48 PM
咁就需要完美下跟進下啦
100萬都拎得出黎,睇黎係有錢人黎嘅wor
当然有甘上下钱先请女佣啦
lhy92725 發表於 2014-1-22 11:41 PM
大喇喇100萬,求其就攞出黎保釋,身家至少幾千萬
呢个女人起码中产以上身家的啦
100万可以好多,亦可以话好容易有
是但随便抵押件首饰就OK啦
lhy92725 發表於 2014-1-22 11:47 PM
d首飾是但都可以值100萬都唔好嘢個wor
你地講緊香港惡太
CC517 發表於 2014-1-23 12:02 AM
冇錯