返回列表 回復 發帖
我地呢边按劳动法
听日呢种假期,是三倍的喔
lhy92725 發表於 2013-12-31 09:42 PM
都話大馬搵食艱難架啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早晨新年快樂
perfectman10 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
lhy9272529 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
vandas48 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
LastWinner1 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
luke1681 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
lovebearhl2 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
SweetLemon2 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
chowold217 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
wasimasterQ17 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
KK都有钱派喔,多谢晒
lhy92725 發表於 2014-1-1 11:51 AM
你犀利d,我依d派爽嘅嗻
旧年大大佬们留低嘅要做野啊嘛
今年无晒大大佬返黎
农历年可能无钱派咯
lhy92725 發表於 2014-1-1 12:30 PM
我唔明點解你嘅存款永遠唔會增加嘅
全部用來買功勳。。。。
SweetLemon 發表於 2014-1-1 12:54 PM
真係
你话我知
可以去边度??
带着小孩
出国怕他们不适应
加上到处都开始冷天了
0winnie0 發表於 2014-1-1 03:17 PM
槟城囉
新年快乐
0winnie07 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
新年快樂
077smith 發表於 2014-1-1 03:18 PM
新年快乐
077smith3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
KK今日遇着几多叉烧啊
lhy92725 發表於 2014-1-1 04:03 PM
超级多
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
Nappy New Year
siuland 發表於 2014-1-1 04:18 PM
新年快乐

siuland2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
甘有无D叉烧可以变客仔架
lhy92725 發表於 2014-1-1 04:46 PM
话明叉烧点边客仔啊
Happy New Year...KK,Cheers ~

金石良 發表於 2014-1-1 04:52 PM
迟d就恭喜发财架啦
金石良1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
點解會叫叉燒嘅
金石良 發表於 2014-1-1 05:02 PM
唔知架,人人咁喊我咪咁喊囉