返回列表 回復 發帖
KK早晨,寻晚食饭食成点啊
仲有无吾舒服啊
lhy92725 發表於 2013-12-25 10:56 AM
喉嚨仲痛緊

聖誕節快樂
lhy927253 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早安~~~

lovebearhl 發表於 2013-12-25 11:48 AM
姨姨聖誕節快樂
lovebearhl2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
KK 早晨
chan200308 發表於 2013-12-25 12:09 PM
仲早
我直头咳添啦
lhy92725 發表於 2013-12-25 12:21 PM
我都有,聲都變埋
各位聖誕快樂
perfectman 發表於 2013-12-25 12:55 PM
perfectman2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
多位朋友來我家玩通宵,順便聯誼,原來朋友的朋友質素不弱,我應該有條件開聯誼公司啊,順便分享昨晚的食物
perfectman 發表於 2013-12-25 01:03 PM
屋企聯誼都可以咁豪,果然係有錢人好羡慕啊
所有男仔夾錢,女仔免費(要負責煮),男仔不用$500,聖誕節,算是低消費了
perfectman 發表於 2013-12-25 01:40 PM
大馬RM250算高消費
一咳就变声了,好大锅
lhy92725 發表於 2013-12-25 01:42 PM
算幾大禍架,訓玩直頭頂唔順係公司訓咗幾個鐘
你就好啦,可以训,老细系度,连趴台都吾得
lhy92725 發表於 2013-12-25 02:24 PM
但係你可以直接拎病假走
KK聖誕快乐263436626343672634368

luke168 發表於 2013-12-25 03:37 PM
輝仔聖誕節快樂
luke1681 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
傻K聖誕快樂
o0月 發表於 2013-12-25 03:38 PM
傻波波聖誕節快樂
o0月2 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
甘又系,如果我要请假,咩纸都悟使,讲声就得
问题是,返黎所有属于你要做嘅野全部都会留系度比你做咯
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:33 PM
但係公司會扣你年假或當病假
真是食餐饱就做餐死咯
lhy92725 發表於 2013-12-25 02:15 PM
9555 金樓
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
我地无年假的,只有政府规定的公众假期
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:48 PM
萬一有事請假點計?無薪假期
呢期中佐几次喔
lhy92725 發表於 2013-12-25 04:54 PM
只得無薪假期