返回列表 回復 發帖
KK你有幾好
CC517 發表於 2013-12-22 11:07 PM
非常好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
可能係NICE,能夠 ,所以...
timmaxsing 發表於 2013-12-22 11:10 PM
唔明
夠NICE囉,就係簡單都唔明
timmaxsing 發表於 2013-12-22 11:30 PM
既系話我夠nice所以好多新人入黎點都唔夠你果邊多啦
一樣個個水樓都多 ,明天開始你LIKE的簽名遊戲會多D百萬至千萬遊戲,我會館遊戲會少番D啦,
timmaxsing 發表於 2013-12-22 11:42 PM
又乜嘢簽名遊戲啊
"人係冇咁容易死,但死起上嚟真係好容易!"講到好似死過咁
CC517 發表於 2013-12-22 11:53 PM
睇過都得架
明天LINE簽名,就會入遊戲,答案六選一,答中有3百萬至2千萬TVB,如果睇咗唔明,到我會館發問啦
timmaxsing 發表於 2013-12-22 11:53 PM
唔使睇啦,肯定要去你會館發問啦
入嚟探吓kk先
chan200308 發表於 2013-12-22 11:53 PM
老陳
各位晚安,要訓啦
食完湯丸好快啲訓啦,明天起來又大一歲啦!
lckiong 發表於 2013-12-23 12:09 AM
小強咁夜啊
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-12-23 08:17 AM
ken兄晚上好
KK早晨,返工了喂
小强今早都闪过喔
lhy92725 發表於 2013-12-23 10:29 AM
懶貓早晨佢係半夜閃過
早晨
perfectman 發表於 2013-12-23 10:40 AM
完美俠早晨
啱啱做工返呀
lckiong 發表於 2013-12-23 11:42 AM
依架又咁早,唔使訓架
老細,幾多點啦~
lckiong 發表於 2013-12-23 01:12 PM
上午
HELLO ! KK
timmaxsing 發表於 2013-12-23 01:41 PM
財神J