返回列表 回復 發帖
收工,做冬
perfectman 發表於 2013-12-20 04:04 PM
咁快做冬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK屋K都兴?
lhy92725 發表於 2013-12-20 04:19 PM
我唔吃糖丸架不過屋企會煮餐豐富嘅黎吃囉
我家乡的汤丸是咸的
lhy92725 發表於 2013-12-20 04:40 PM
好次聽過
今日公司做冬,星期六去女朋友屋企做,星期日返自己屋企做。
perfectman 發表於 2013-12-20 06:26 PM
原來係咁
你点会听过啊?
lhy92725 發表於 2013-12-20 09:51 PM
唔俾聽過架
比,但你果边应该吾多我家乡的人喔
lhy92725 發表於 2013-12-20 10:50 PM
我依度全部講廣東話架
大家早晨好多混吉啊
混混下你呢个圣诞节有礼物收的啦
lhy92725 發表於 2013-12-21 01:31 PM
關聖誕禮物乜嘢事
KK 午安
chan200308 發表於 2013-12-21 01:37 PM
老陳下午好
做多几单你米可以买份靓靓圣诞礼物比自己咯
lhy92725 發表於 2013-12-21 04:46 PM
有錢幾時都可以買禮物俾自己啦使乜等聖誕
圣诞节吾同D嘅
新年你都买件新衫着啦
lhy92725 發表於 2013-12-21 05:11 PM
近依幾年新年我都冇買衫咗好日都唔出街,d衫買黎擺多過著,公司著制服嘅,我d衫買咗好幾年,依然90%++新
返工有制服又真是可以买少好多衫喔
不过买对新鞋过年都好啊
lhy92725 發表於 2013-12-21 06:23 PM
鞋都係等有折扣先買都係少著,返工著一對就夠咗啦,至少可以著幾年,之前就係年年都買新鞋,所以搞到多度著唔嗮
当然是有折扣先买啦
甘计落,你慳埋吾少钱喔
lhy92725 發表於 2013-12-21 09:18 PM
雜費一黎就夠我死啦
但係加28%,好似過份咗少少
perfectman 發表於 2013-12-21 09:31 PM
28%仲過分,大馬依度人工每年加50至100咋
KK晚上好.
pknoface 發表於 2013-12-21 10:41 PM
ken兄早晨