返回列表 回復 發帖

o0月 發表於 2013-12-17 09:47 PM
你地两个
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
呢個亦係蘋果成功嘅地方
飢餓式銷售方法,少量少量咁賣,製造搶購嘅假象,免費廣告,又可以製造話題。
三星就唔行呢套,一出就出大貨,貨源足夠,根本唔需要搶購

在用戶而言,我就唔喜歡蘋果嗰套喇 ...
perfectman 發表於 2013-12-17 09:57 PM
我都唔受,所以我係等到周街都有得卖果阵先买
KK今晚未返黎
lhy92725 發表於 2013-12-17 09:59 PM
返咗
好攰,訓覺
最近都好攰兼早訓,早投
凍檸姐,懶貓,外星貓 早晨
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-12-18 09:49 AM
ken兄晚上好

9111 金樓
pknoface1 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
早晨仲訓
生人勿近~

lckiong 發表於 2013-12-18 11:38 AM
張家界恐怖的
广州同香港都有D高层大楼地下装玻璃比人望啦
lhy92725 發表於 2013-12-18 12:15 PM
穿裙咪
香港最恐怖的是纜車,整個底部都我透明玻璃。我全程都唔夠膽望地下
perfectman 發表於 2013-12-18 12:29 PM
我知你講緊邊個但係好多人話好安全嘅wor
各位好
LastWinner 發表於 2013-12-18 12:56 PM
雅雅版主做成點啊
日日做到冇時停
LastWinner 發表於 2013-12-18 01:28 PM
有冇人工收架
係好安全,但係過唔到心理嗰關
等於小強,咁細隻,一隻手指都督死佢啦,但係又好多人驚佢一樣。心理關口係最難克服嘅。
perfectman 發表於 2013-12-18 02:03 PM
咁又係,我聽講可以選坐唔透明嘅wor

LastWinner 發表於 2013-12-18 02:07 PM
咁就唔好做啦