返回列表 回復 發帖
我明天一定出現
chan200308 發表於 2013-12-16 08:12 PM
廢話
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔用套最好
chan200308 發表於 2013-12-16 08:14 PM
唔用套好易壞
當年一檯人食飯,有超過一半人用iphone
而家一檯人食飯,有一兩個人用iphone已經好好喇
iphone喺香港已經淪為炒賣工具
好多內地人用iphone只會打電話,連數據上網都無。
iphone咁多粉絲應該多謝強國人,

有留意手 ...
perfectman 發表於 2013-12-16 08:40 PM
其實個道理我都明白,亦都知道蘋果經已唔掂,但係非常奇怪,佢一有新產品出黎,世界各地緊有一大班瘋狂嘅人搶購次次都上新聞
KK
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-16 09:25 PM
黑貓
KK收工佐
lhy92725 發表於 2013-12-16 09:25 PM
返埋屋企
可能你想象吾到,只手冻到吾想打字
lhy92725 發表於 2013-12-16 10:54 PM
絕對想像到,所以我都好佩服有四季嘅國家
大家早晨
17度算咩啊?一定要热到死果阵36度,冻到死果阵6度先有体验架嘛
lhy92725 發表於 2013-12-17 10:49 AM
大馬有四季屋,冬天果陣入去出返黎嘴唇當場變成紫色
咁你點去體驗冬天堆雪人
lckiong 發表於 2013-12-17 11:41 AM
唔使體驗都死得啦
甘好似几好玩甘喔,体验一次要几钱啊
lhy92725 發表於 2013-12-17 12:34 PM
忘記咗,好耐之前
我認為係做假,搵人去做勢。
有時搭公共交通工具,真係好少見人用蘋果,超過大半係用Samsung,唔信你地自己留意下
perfectman 發表於 2013-12-17 01:14 PM
我都覺依架大部份都係samsung用戶,但係偏偏samsung新產品出黎冇人搶購.
听闻HK人用苹果同安卓机是分两大阵营嘅
lhy92725 發表於 2013-12-17 01:57 PM
應該話邊度都係咁
我好多朋友蘋果電話係攞嚟打電話,其他功能唔識用
lckiong 發表於 2013-12-17 02:01 PM
我咪其中一個囉facebook,wechat,line,whatapps之外冇架啦
唔好成日撩
chan200308 發表於 2013-12-17 05:49 PM
撩乜嘢
你識咩?
o0月 發表於 2013-12-17 08:13 PM
我識