返回列表 回復 發帖
只怕iPhone冇事你有事
lckiong 發表於 2013-12-16 11:45 AM
你就有事
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
問小強,我都唔知佢講緊乜
iphone4 會電死人喎,god bless you
perfectman 發表於 2013-12-16 01:57 PM
用咗咁多年都冇事,突然間出事都命中註定啦
金屬機身點都漏電機會多啲
朔膠機身點都漏唔到點short你啦
lckiong 發表於 2013-12-16 02:09 PM
Iphone4 咁耐嘅機,邊仲會有事啦
既然明知,又何必故犯呢?
買個膠套包住部電話,就可以防止被電啦
出街咁多年都冇事,唔係代表唔需要小心過馬路。
生命無 take two,一次意外,足以致命

我十分注重安全 ...
perfectman 發表於 2013-12-16 04:01 PM
一直都用紧膠套
8999,9000 金楼
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
lckiong26 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
非常好
我都唔想見到你上新聞
perfectman 發表於 2013-12-16 04:22 PM
我無論用乜嘢電話都係用膠套,個人覺得掉地下果陣冇咁傷,我經常攞自己嘅電話敲枱,一d問題都冇,所以非常中意膠套

手機都會有機會出事

不過又真係奇怪
蘋果出事多數都都死人
其他牌子就未試過死人
perfectman 發表於 2013-12-16 04:25 PM
蘋果出咗咁多事,粉絲依然係咁多
居然踩到楼喔
KK你个游戏仲使吾使赞助啊
lhy92725 發表於 2013-12-16 04:28 PM
唔使啦,暫時仲有錢派
现在D手机跌亲都死
lhy92725 發表於 2013-12-16 04:54 PM
跌過幾輪,一d事都冇,所以我好鍾意用膠套
KK戶口爆啦 又唔加碼
lckiong 發表於 2013-12-16 04:59 PM
咪加碼咗啊
加啲咁少,睇都唔到啦 點吸引多啲人嚟喔
lckiong 發表於 2013-12-16 05:45 PM
我又冇多出黎十幾億,點派得多啦利息一日800萬,平均一日派一次都派咗500萬啦
佢可能明天出現
chan200308 發表於 2013-12-16 06:31 PM
你就明天出現
我電話跌兩次都係沒事。。。不過好重咯。

SweetLemon 發表於 2013-12-16 07:43 PM
我跌多過你,兼我好中意將我嘅電話當係古代官府大人拍枱果d木咁拍
皮套好用d=)
o0月 發表於 2013-12-16 08:11 PM
膠套最好