返回列表 回復 發帖
女友安排地方同比錢,唔關我事,

平時食得好簡單,麥當勞,茶餐廳,車仔麵,係特別日子先會食得好少少

而家等緊食糖水
perfectman 發表於 2013-12-12 08:37 PM
知你安樂啦,嗮命
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
距離安樂仲有好大段路
perfectman 發表於 2013-12-12 09:17 PM
你咁有都咁大段路,我嘅話
你是连路都未见到
lhy92725 發表於 2013-12-12 10:22 PM
真係瞭解我嗻托咗朋友買貓山王,一陣有得吃
即系榴连啊?我吾食嘅
lhy92725 發表於 2013-12-12 10:30 PM
好好吃架
話沒錢,又吃貓山王。。。
SweetLemon 發表於 2013-12-12 10:32 PM
1kg 23蚊,依架平咪買百幾蚊黎吃下囉
他是吃完米话无钱咯
lhy92725 發表於 2013-12-12 10:36 PM
生果嗻,吃唔窮嘅,除非你買幾千蚊嗻
我曾經死過返生你唔知道遮
我前幾年喺醫院瞓咗大半年
而家仲要每星期做物理治療
perfectman 發表於 2013-12-12 10:40 PM
瞓咗大半年,一定係撞車大難不死,必有後福,你以後大把福嘆啦
我就悟太抗拒那个味道
不过吾系太中意食呢类食物
尤其它好燥热的,我吾受得
lhy92725 發表於 2013-12-12 10:59 PM
的確好熱,傷風吃嘅話即刻好,親身試過
人地话罗黎煲鸡,超级补添
lhy92725 發表於 2013-12-12 11:25 PM
煲鸡都得,未聽過
大家早晨,我浦头啦
星期五应该有D生意啦
lhy92725 發表於 2013-12-13 11:28 AM
還可以啦
完美俠下午好
老陳
香港經濟需要強國嘅支持
好多国家的经济,强国的土豪们的确帮佐吾少
lhy92725 發表於 2013-12-13 03:09 PM
係架,但係大馬就唔俾強國人入黎,所以大馬經濟特別差