返回列表 回復 發帖
你過戶先
chan200308 發表於 2013-12-10 08:18 PM
过咗500万啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
過10億
chan200308 發表於 2013-12-10 08:25 PM
找咗500萬嘅數先
今期六合彩總投注額$149,624,782
但係頭獎基金得$84,000,000
馬會食水都好深
perfectman 發表於 2013-12-10 09:32 PM
食水唔深個馬會點維持啊
我泥度六合彩头奖以加得二千几万马币
luke168 發表於 2013-12-10 10:06 PM
通常3千萬以上就有人中架啦
大家早安,抱歉早上有點忙
忙什么啊!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-11 01:22 PM
做工
好耐唔见啦!~~
我静鸡鸡返来啦~

系他们身边没有人开解jek~~~
0winnie0 發表於 2013-12-11 01:34 PM
winnie咁耐冇见去咗边
忙足一朝,終於有時間唞唞,食個飯,上下網
perfectman 發表於 2013-12-11 01:58 PM
我都有时间啦
一单两单就一个月唔使愁
離 離 原 上 草 ,  一 歲 一 枯 榮 。
野 火 燒 不 盡 ,  春 風 吹 又 生 。
遠 芳 侵 古 道 ,  晴 翠 接 荒 城 。
又 送 王 孫 去 ,  萋 萋 滿 別 情 。
...
chan200308 發表於 2013-12-11 02:39 PM
冇读唐书,唔识
剛剛食飯,搭檯座咗兩個女仔,對話好精闢
少女A:唔靚仔你得唔得呀?
少女B:唔靚仔梗係唔得啦。
少女A:但係靚仔無本心,鍾意攪三攪四喎
少女B:唔靚仔就有本心咩?唔覺囉
少女A:如果唔靚仔但係有米呢?
少女B:咁 ...
perfectman 發表於 2013-12-11 02:44 PM
咁咪几好,至少够现实,唔会嗮你時間
之前讲到明其实都几真喔
lhy92725 發表於 2013-12-11 03:13 PM
係架,我都咁認為,至少以後冇得咬
好多一日都无一单阿嘛
lhy92725 發表於 2013-12-11 03:14 PM
電腦一日緊有幾單,不過好少油水,所以一日冇十單八單都好難過日子
十單八單
LastWinner 發表於 2013-12-11 03:43 PM
係啊
我都唔識
chan200308 發表於 2013-12-11 03:48 PM
唔識你又吟