返回列表 回復 發帖
你哋全部發顛呀
lckiong 發表於 2013-12-10 05:37 PM
就黎架啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
Ya
到家
食野先
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-10 05:50 PM
金樓就黎到
#8500金樓獎金 tvb$150,000,000,000,000,000,000,000,000
不過要生存到2200年先可以領取
lckiong 發表於 2013-12-10 05:53 PM
其實我考慮緊,2個相同嘅數字都有錢攞不過又好次太過密咗
學吓姨姨啦
chan200308 發表於 2013-12-10 05:57 PM
學姨姨乜嘢我唔想變恐怖
姨姨有錢派,我冇
派極都係你喇嗮
lckiong 發表於 2013-12-10 06:18 PM
認同
傻瓜
chan200308 發表於 2013-12-10 06:21 PM
唔夠你
好悶,睇running man先
running man 好悶
chan200308 發表於 2013-12-10 06:33 PM
最新嘅好悶搵返d舊嘅黎睇
閃~
lckiong 發表於 2013-12-10 06:35 PM
好耐冇見過咗
咁私人嘅問題,無可奉告,哈哈哈哈
我驚你綁架我
我無人工架
工程賺到錢就有錢
工程延誤就隨時白做
perfectman 發表於 2013-12-10 06:54 PM
驚人綁架即系好高人工啦
KK你綁佢啦,佢大把錢,唔好綁我喇
perfectman 發表於 2013-12-10 07:13 PM
兩個都綁
HK$ 我大把, TVB$ 我冇.
chan200308 發表於 2013-12-10 07:16 PM
寄d黎洗下
明益你地,我TVB$100換你HK$1,你地想換幾多?
perfectman 發表於 2013-12-10 07:43 PM
我TVB$150換你HK$1
佢明搶
chan200308 發表於 2013-12-10 08:11 PM
的确明抢你过户先
chan2003087 秒前TVB 5000000 元
積分轉出