返回列表 回復 發帖
我話冇生意嗻,未至於要轉工咁誇張嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
都冇人買,多d產品咪一樣冇人買,仲要虧錢整新產品。
其實大家對網路上嘅人相信有多少?
我自己就會相信一半
我自己亦只會講一半
始終互不相識
要保護下自己
perfectman 發表於 2013-11-23 06:30 PM
我都咁上下啦,就算講真嘅人地都未必信,所以真真假假有乜嘢所謂
KK 晚上好
chan200308 發表於 2013-11-23 07:33 PM
老陳晚上好
只要唔係傷害人,我覺得ok
不過眼見有些超級好笑嘅個案
喺某討論區,有個新人加入聊天,
有人問佢男的女的
佢無正面回答
本應都無什麼問題
但係佢有意無意透露自己是女的
大家都明白網上狗公何其多
人人都想和她( ...
perfectman 發表於 2013-11-23 08:47 PM
d人傻嗻,唔好仲佢地一半见识
ken兄晚上好,最近的确特别静
網上KK何其多
chan200308 發表於 2013-11-23 09:45 PM
又關我事
在紛擾的都市
安靜係一種奢望
perfectman 發表於 2013-11-23 09:53 PM
認同,城市嘅吵雜聲,我有時都頂唔順
上山静修啦
lhy92725 發表於 2013-11-23 10:40 PM
上山危險
等我學咗詠春先
網上真係好多人叫KK
.
chan200308 發表於 2013-11-23 11:06 PM
現實都好多
未去過所以唔知
你到底有无去报名架
lhy92725 發表於 2013-11-23 11:37 PM
報乜名啦,課程暫停,1月先開返,時間又唔啱,依架搵到一個時間啱嘅,聽日打去問收費幾多先!
我教你啦
chan200308 發表於 2013-11-23 11:54 PM
你教我打    就得
懶貓晚安