返回列表 回復 發帖
正哩

chan200308 發表於 2013-11-20 10:41 PM
乜嘢名啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家晚安
KK   selamat  pagi
SweetLemon 發表於 2013-11-21 09:55 AM
凍檸姐 阿嬸冇老公
大家早啊!!
﹏`んαrβor 發表於 2013-11-21 09:38 AM
新朋友你好
師兄你個名真特別
go2david 發表於 2013-11-21 09:56 AM
好難模仿
K 早
CC517 發表於 2013-11-21 10:08 AM
外星貓咁早
KK早晨
luke168 發表於 2013-11-21 10:26 AM
輝仔好
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-11-21 11:01 AM
ken兄晚上好
早晨午安一起講
嘩,我妖吖
go2david 發表於 2013-11-21 12:23 PM
身材好嗻,樣冇乜掂
我有饭食
lhy92725 發表於 2013-11-21 12:25 PM
我都啱啱吃咗
好耐冇見完美俠
忙於工作嘛
亦多於其他論壇看好戲
剛剛在某大論壇見到好多版主/超版聯手將個人封口,可見大壇作風
我自己就覺得其實好小事
好似話某某版主同被封口會員講話某某女會員想同你玩69,
被講嗰個會員感覺被冒犯,警告 ...
perfectman 發表於 2013-11-21 03:11 PM
就入你所講,人地係主場,你講多都嗮氣,唯一可以做嘅就係唔玩,但咁嘅作風繼續落去只會越黎越少人
咁嘅作風繼續落去只會越黎越多人..............................報警!
chan200308 發表於 2013-11-21 03:56 PM
報警咁嚴重
其实好多坛D版主都好恶死架
lhy92725 發表於 2013-11-21 04:02 PM
惡死咪搞到冇新人入黎囉