返回列表 回復 發帖
怪唔之得你變得咁鬼靚啦. 原來去咗泰國黎!
pknoface 發表於 2013-11-18 10:34 AM
我嘅頭像係韓國妹黎嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
仲以為你打算去韓國... 將你變成妳
lckiong 發表於 2013-11-18 10:24 AM
6555 金樓
lckiong3 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
this is good n lucky sign, will surely bring u a great deal of fortune n goodness n health.
kimmi8k 發表於 2013-11-18 10:40 AM
thxx for your blessing
原來泰國D醫生可以將你變成韓國妹果然係高手.
pknoface 發表於 2013-11-18 10:42 AM
你要試下冇
KK是去韩国的吧
lhy92725 發表於 2013-11-18 10:45 AM
韓國未去過,去過就唔使問輝仔啦
Kk house talking about nonsense
lckiong 發表於 2013-11-18 10:46 AM
支持
強國都好多風景靚既地方
lckiong 發表於 2013-11-18 10:56 AM
其實我首選係強國嘅,不過強國太多不可思議嘅問題,所以我放棄咗
去强國食沙塵?
pknoface 發表於 2013-11-18 11:01 AM
強國好多歷史文物仲埋山海風景架全部都好值得睇架
强国都得,不过只可以去云南丽江同新疆,其他地方免啦
lhy92725 發表於 2013-11-18 11:33 AM
我真係好想去強國但係實在發生太多令人震驚嘅事件,搞到我冇嗮信心
云南丽江果边暂时都仲可以去下嘅,再迟D就吾好咯
lhy92725 發表於 2013-11-18 11:39 AM
點解咁講,果度暫時與世無爭啊
天然D,人未至多到人满为患,话晒都高原地势
lhy92725 發表於 2013-11-18 11:52 AM
原來如此,不過我應該未咁快,明年朋友約咗去大馬嘅其中一個島玩
問題我d朋友喊冇錢咧外國嘅話我會選台灣或香港先
都要見識下嘅
米同新加波一样
lhy92725 發表於 2013-11-18 12:20 PM
唔同架,聽講香港人生活節奏好快架
http://www.919766.com/Public/Uploads/Products/20120730/de9581a40eea5c855e62d03e18db2aad.jpg

http://www.cdapex.com/upfi ...
lckiong 發表於 2013-11-18 12:21 PM
日本