返回列表 回復 發帖
好多人都係攞咗好多獎金之後就走人.
又有部份因為論壇時快時慢而走人.
chan200308 發表於 2013-11-12 10:27 PM
攞咗好多奖金就走有乜嘢意义咧
我反而觉得tvb币冇地方用,而搞到好多人一谂到下载嘢就开新account,下星期新一集嘅戏要下载又开新account我反而觉得下载要收TVB币仲好。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我玩咁耐都下载咁多嘢都未试过俾TVB币
我下载好多running man都冇收过
可能你级数够高
lhy92725 發表於 2013-11-12 11:22 PM
级数高唔使俾啊
大有人在, 攞咗獎金去賭波.(之後沒有再出現係吹水區)
好多開新account係因為戶口爆滿
chan200308 發表於 2013-11-12 11:31 PM
就係因为冇地方用咪爆满囉
KK 早晨
chan200308 發表於 2013-11-13 09:53 AM
老陈早晨
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-11-13 10:12 AM
ken兄早晨
kk 仲唔出嚟
chan200308 發表於 2013-11-13 10:30 AM
KK未使返工
lhy92725 發表於 2013-11-13 10:40 AM
返咗啦你以为我係有钱人啊,唔使做
佢寻晚飲大咗.
pknoface 發表於 2013-11-13 10:44 AM
你就饮大,训玩头痛早训
飲醉之後........................(上刪1000字)就大咗.
chan200308 發表於 2013-11-13 10:51 AM
我都想饮醉之后有人可以..........(上刪1000字)
KK 晚安
chan200308 發表於 2013-11-13 11:01 AM
晚安
以為你死咗
chan200308 發表於 2013-11-13 11:21 AM
咁易咩,有排捱
晚安定先
chan200308 發表於 2013-11-13 11:22 AM
咁你早投啦
小強