返回列表 回復 發帖
KK 早晨~
wasimasterQ 發表於 2013-11-5 09:46 AM
叮噹早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK 早晨
http://lic.me/i/z-14
chan200308 發表於 2013-11-5 09:51 AM
老陳早晨
KK早晨,打个招呼出街做野
lhy92725 發表於 2013-11-5 10:07 AM
咁早
治療kk的白衣天使

chan200308 發表於 2013-11-5 10:57 AM
唔啱
又唔啱
chan200308 發表於 2013-11-5 11:40 AM
樣太假咗
我是香港人,但四海一家,無分彼此,無需太過介懷吧?
perfectman 發表於 2013-11-5 12:12 PM
恭喜完美俠踩中 5444金樓
perfectman4 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
thanks
不過我都有好多tvb幣,無什麼用的
perfectman 發表於 2013-11-5 12:31 PM
俾嗮我啦
KK 午安
chan200308 發表於 2013-11-5 12:52 PM
平身
今日落雨,等阵又要出去
lhy92725 發表於 2013-11-5 01:38 PM
我依度都係日日落雨
chan200308 發表於 2013-11-5 04:02 PM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
chan200308 發表於 2013-11-5 04:39 PM
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
返黎咯,好彩无再落雨
lhy92725 發表於 2013-11-5 04:40 PM
冇咪好囉
使唔使咁激喔
當佢冇到啦~.”..
lckiong 發表於 2013-11-5 04:49 PM
刺激d先好玩
如果你係少女時代Yoona嘅話,我比晒D幣你又有乜所謂
perfectman 發表於 2013-11-5 05:10 PM
我好老實仲你講,我唔系
我知,不過我對韓國嘅女仔興趣不大,我鍾意台灣嘅女仔多D,我識得個台灣女仔,我諗我一世都唔會忘記佢。
佢叫小煜
全名係
吳.....曉......煜(粵:旭).......
佢個名喺台灣就無乜問題
但係嚟香港就會比人笑足一世 ...
perfectman 發表於 2013-11-5 05:52 PM
語言嘅嘢係咁架啦