返回列表 回復 發帖
來兄 晚上好
今天放工前上不到來,現在像好一點了!
巧開來 發表於 2014-10-15 08:42 PM
優化上不到
恭喜您命中暗樓 #10628

將獲得機會抽獎 Grace揀10

暗樓獎勵~只要回復帖命中暗樓指定的號碼可以抽一個獎品號碼.(所有暗樓不包括有回復獎勵)

恭喜獲得 Nike Dunk Low Pro SB "Hunter"鞋款
gracechanstuart1 秒前TVB 2800000 元
積分轉出

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Night, Everyone

~大家晚安~

今晚早收檔 多謝大家光臨 明天見 ^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我返黎啦,老細甘早走佐啦
lhy92725 發表於 2014-10-15 10:22 PM
昨晚見冇咩人 我就早收檔走人了咯

只要每人回復有超過5帖才會被計算為回復獎勵
暗樓和寶箱的樓層不包括在回復獎勵以內
每張回復帖獎勵為TVB 100,000 (20張以上為加倍獎勵)
回復由昨日12:00AM 計算到晚上11:59PM(GMT+8)

10月15日只有兩位版友吹水回復超過5帖以上

lhy92725 ~ 一共回復15帖 (TVB 150,000 x 15) - 15帖 BONUS x1.5
gracechanstuart ~ 一共回復27帖 (TVB 250,000 x 27) - 27帖 BONUS x2.5

恭喜以下的朋友 & 多謝大家來支持每日吹水獎勵活動
lhy927252 秒前TVB 2250000 元
積分轉出
gracechanstuart22 秒前TVB 6750000 元
積分轉出

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

按老細的講法,server唔徹底掛掉,老表都要繼續玩魔術嘅
lhy92725 發表於 2014-10-16 11:33 AM
玩咩?
今日居然有飯食了哦
lhy92725 發表於 2014-10-16 12:20 PM
HUH? 昨日你沒飯吃?
玩老優化魔術!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 12:21 PM
他就快變化石了
原來貓貓日日唔食飯,唔通日日食魚翅??!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 12:23 PM
可能昨日午餐沒魚所以減肥不吃飯

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

萬聖節又快要到了哦~大家有咩節目啊 ^^

睇恐怖片!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-16 01:31 PM
不是派糖咩 你的鄰居小朋友肯定過來你屋外敲門 trick or treat
貓貓應該不喜歡吃魚翅的
我已經想到 萬聖節要玩咩了
大家拭目以待