返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
! I, ~2 K3 f& C" ?6 Etvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
8 Z( X, D3 l# W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  L" c" h8 I: B2 K
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,tvb now,tvbnow,bttvb7 K- w1 Q- Z7 p' }
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
1 h3 E9 Y  b. J' ^! v$ k+ R將功補過算係唔話得囉....
! s( S) ]: z; F! x( i金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
5.39.217.76. R( t4 M  t7 A8 p* Q5 N5 I
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
, ]* M  B  y$ A9 A4 }8 }# x5 g' l9 h
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
* [" G% @# G( }+ @/ B$ u呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,$ n  c/ [3 J6 b3 @, A! f
版主唔出手相信其他會員都會出聲....' g$ F6 R( a8 Z, _+ _9 m/ U' V) e
5.39.217.769 \. ?  ]! |7 G& P- w' {" v. ?
原來,貓兄的確幾活躍水區,5.39.217.762 F  y) j2 u- O' @$ i  D' H$ E) [" {
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,公仔箱論壇! O* @4 K' ^' j
一個帖去到2200幾頁....犀利..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F7 N9 c- Z; a) _# o" s

6 u7 `- p1 M4 W9 C6 Ctvb now,tvbnow,bttvb睇落唔使送分比貓兄 ...
6 `& J% H5 M3 X. B5.39.217.76金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓' m0 A4 n2 `! e+ _" Q8 P6 s
自從他過佐身我就吾養了
; i3 _: G. P- \% P1 N# bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇住佢離我而去的痛吾想有第二次公仔箱論壇% B1 R' n) c$ g, ~
突然變佐呢D同劇集無關的話題5.39.217.76% C+ B  W. |# G' a! S; F
財神版吾好扣我分
; F. z4 T: C1 ~. N9 B9 I& i0 j5.39.217.76lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
+ b: {8 U  m) I7 v- K) bCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
公仔箱論壇  ^3 l: a" [. i7 g9 O; C; m

6 w1 ]0 A0 v5 r! O. E) gtvb now,tvbnow,bttvb萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。5.39.217.760 `' `. N: _& _4 V2 I0 ^
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
- _& ?* h* m1 e3 M% P5 v7 h# J9 h: Etvb now,tvbnow,bttvb8 r+ Q8 h$ o" B  b/ w
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,tvb now,tvbnow,bttvb6 U( i- g4 ~0 I
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...5.39.217.76  m- p) C* I/ J% f/ V6 o9 }9 v
tvb now,tvbnow,bttvb! u& k' ~" i3 Z6 W0 Z
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,tvb now,tvbnow,bttvb8 L( ~- r2 O1 }8 }. t
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....tvb now,tvbnow,bttvb4 H" h3 y$ X4 ?. d, ]3 |
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
; ?" B& w5 S1 `% V; n4 G) g公仔箱論壇分 ...公仔箱論壇+ v4 ?; t( l- g( h1 P+ x& B
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙