返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩5.39.217.76! b( \! w$ X4 _& `1 Q2 V. o
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
公仔箱論壇8 [" q4 J" b: K2 K! j( w

: h) B7 W1 }8 y% ^: E& i' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好怪佢住,真係要怪就怪我,5.39.217.764 l" k6 u8 f6 q4 ]- P: U+ S  a
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,tvb now,tvbnow,bttvb  ?* A$ J( t2 {  O, N- b6 L5 j
將功補過算係唔話得囉....公仔箱論壇+ `4 k% X$ ]: B
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
" J! c$ I5 n! U; e
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
tvb now,tvbnow,bttvb7 F  M  A. @0 d! _
公仔箱論壇. B9 A6 [9 B. v8 ]& }
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,! \8 r- q0 R0 D, t5 l- N
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,公仔箱論壇  W* U1 p6 v0 W* l, Q5 F  `; Y& D
版主唔出手相信其他會員都會出聲....公仔箱論壇. c* H) \1 H* b/ R. h( G
/ R' q# E% R0 M
原來,貓兄的確幾活躍水區,
" O% Q5 I& j6 S: o) V) e公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k& c7 @( N" c. d- C
一個帖去到2200幾頁....犀利..
% W7 ]5 U8 R! d1 T% h# B3 x" i% q
( S% D2 E. f- N' D9 ?公仔箱論壇睇落唔使送分比貓兄 ...
& b9 l/ ~8 z6 `+ P* j2 f: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
& Z$ p" [6 K; }6 K, n5.39.217.76自從他過佐身我就吾養了4 Q. J0 u0 ]2 N. a+ G
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次5.39.217.768 G( g! f0 k) D# H
突然變佐呢D同劇集無關的話題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I, U7 H5 O0 g' f- w3 ]8 z
財神版吾好扣我分
7 |( z' {/ |, a* j* M1 ^: Wtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分( L- j5 A  b' |1 \. q  U: |3 v
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
# J# X$ B# `8 m2 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [" q6 {" |* P7 M6 Z3 w- s9 U$ M( m
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
- `: `  e3 r0 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
5.39.217.767 H- B" G- z# V3 y% X
5.39.217.76, g0 ]3 z" N$ R, ^5 R' C# i# O9 U2 e
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
! p/ W# V* i, ^! Jtvb now,tvbnow,bttvb版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...tvb now,tvbnow,bttvb( u+ \5 n4 X( c  D

% \+ Y! @& j, P, Etvb now,tvbnow,bttvb點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
( Y: X3 a- v8 m0 W" h; e5.39.217.76我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩...." U5 H+ l0 X: V# w" j' l
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
$ S# {, M* C/ \: }- H分 ...5.39.217.76/ B/ S3 ]7 [7 I% F: X
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙