返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 12:31 PM 發表

Nasri受伤,而Mullins属于防守型中场,
果场波西喊落后,
所以佢冇机会落场!
我察觉到这一轮有很多买的球员都没有下场。。。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 10:59 PM 發表

所以话最后一分钟买球员必定有好处。
因为可以知道边位球员有冇落场。。
哈哈。。可是有时未必会派上场的
那是也是一样浪费
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-18 09:45 AM 發表
重要通告:

今早我登入YAHOO FANTASY,
发觉佢哋又更改WEEK5积分,
我嘅得分由64.5改为68,
今晚我会再检验其他参赛者嘅得分,
如果有更改,会作出通知!
唔该嗮咁多位。。。。 ...
还是yahoo fantasy的数学很差。。。。
我也检查过了,的确增加分数了。。哈哈

原帖由 joshlier 於 2008-9-18 05:17 PM 發表
hi jacksonkua henG!!! WEEK 6  OUR TEAM got change position ar!!!
麻烦 jacksonkua heng update^^

至尊紅魔 :

教练名字:feimiao0
队长名字:joshlier
會员名字:HIDE
會员名字:nikotina
會员名字:wlt1110

...
唔使惊,feimao系大厅!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-19 09:14 PM 發表

哈哈!接受就冇啦。。。。
但估计呢期好多人会买利记球员!
因为睇好主场可以赢升班马!
可惜,事与愿违,利物浦主场平球。。哈哈!!!在英超只能拿一分,不过在tvbnow fantasy后卫有不错的分数,可惜前锋的分数还少过gerrad。唉!
原帖由 HIDE 於 2008-9-20 11:01 AM 發表
阻我拿冠軍者死
请问我有阻到你吗?
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-20 11:37 PM 發表
Di Michele。。。点解Yahoo Fantasy冇得买呢??
入两球仲助攻一球。。。犀利犀利!
第一次落场就有呢個成就,
睇来Cole或Ashton有竞争对手。。
边位喔?
但是到现在还是不update的!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-21 12:45 PM 發表

WLT兄遘得啱!
呢期FANTASY 英超所有后卫都攞高分,
我暂时嘅得分都係由后卫奉献!
中场同前锋就惨喇!!!
我剩下两名中场和前锋帮我拿高分了
为什么有些球员有踢但是却获0分?
还是好没有完全update还是最终获得分数是0?
原帖由 devin 於 2008-9-22 10:37 AM 發表
点解Cahil有进球不过没分的
yahoo又玩野。。。
我没有的
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 09:24 PM 發表

最近呢两期你组合成绩冇咁标清。。。
可能WEEK6冠军係你哋呢??
Feimiao兄咁高分。。。哈哈!
week6肯定是我们的啦,非我们莫属。。哈哈
终于吐气扬眉了
大家都推来推去,干嘛那么客气啊?
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-22 09:49 PM 發表

暂时我随便CHECK下,
各人最高分应该係靓仔-->杰少!
因为佢係队长,所以得分再 x1.5 应该会好高,
但因为CANZ华仔翻船,所以可以算係拉上补下。。。。 ...
他是最高分的,我可能是第二高分,可惜我是普通会员,所以没有double的机会,不过无所谓,重要的是大家一起努力!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-23 03:53 PM 發表

哈哈!如果呢期由你做教练必定大杀四方,
恭喜WLT兄获得超过100分。
真係羡慕死人!
暂时组合方面竞争非常强烈,
我都唔知边队最高分,

咁样睇嚟 大家嘅组合得分应该非常接近!
等今晚返去UPDATE先知道。。。
点都好啦 相信所 ...
组合方面,大家的分数都很接近,很刺激。。。。‘
下轮都是强对弱。应该会胜吧