返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 701 篇文章

有饮茶,呢次睇睇点先,可能不得空。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-10 10:59 PM 發表

哦。。如果有靓女到的话。。得闲唔得闲啊???
如果有靓女的话,一定扑着来啦。。。哈哈 有多少位靓女啊?
原帖由 mun2 於 2008-8-11 12:38 AM 發表

你返o左来啦。。 点啊?回乡好不好玩?
回乡没有什么好玩的,看看家里的父母,回去跟朋友饮茶聊天联络而已,隔天就会来了!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 10:34 PM 發表

哈。。哈。有靓姐咁有分量的靓女在就够杀啦。。唔通。。你敢讲靓姐唔靓啊。。
哪敢当啊,我要的是靓过靓姐的而已啦 。。。(paishe了靓姐,得罪晒)
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 11:01 PM 發表

噢噢。。。有架,,,mun2呢??!! 你又点看啊??
mun2都唔错,可惜已经心有所属。。。
原帖由 yng 於 2008-8-11 11:22 PM 發表
你觉唔觉你背只湿晒?流晒血喇。。。。
有啊。。都是你咯。。很痛啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:54 PM 發表

哦。。你可以抢过来架。。你咁型仔。。。
他喜欢的是猪腩肉,不喜欢吃排骨的
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 02:25 PM 發表
死健仔,搞到我兴合合又走左去,你要负责啊~~~~~~~~
wah....建仔搞到你酱爽啊。。。。一定要负责啊。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 02:48 PM 發表

你o地俩个不要将我推来推去啦。。。
我吃自己啦
酱惨meh,吃自己。。。。

回應 yiyianki 第 759 篇文章

你住哪里的。。。?
原帖由 yiyianki 於 2008-8-12 06:00 PM 發表
我住香港.....
哦好。。。。。那你有打算来马来吗?或者你也可以搞香港聚会的1
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 09:15 PM 發表
大家好!接下来的聚会,是肯定了得吧!我和j师奶可能都回去哦!请大家多多关照咱两新人!
是肯定的。。。先欢迎你们加入
wah...趁我不在,讲我坏话啦,还有人会带靓女出来喔,,唔错。。。念念先
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 10:30 PM 發表

哦。。咁你家阵出唔出啊??
睇定先。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 12:26 PM 發表

哈。。哈。我家阵写唔写你名啊??
哈哈。。。。。。。。保持神秘,我可能不得空出席!