返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-30 02:43 PM 發表
唔好意思,之前仲以为你得4位球员扣分!
估唔到有成6位咁多。。。。其实难度都几高下。。
你都估唔到leh。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
成也arsenal,败也arsenal
原帖由 chu553358 於 2008-9-30 05:50 PM 發表

因為你唔屬於阿仙奴既
你说的对,我是属于曼联的
下一轮就全部买曼联球员,客场对垒布莱克本
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-2 06:59 PM 發表

有冇人睇 欧洲冠军联赛 阿仙奴 vs 波图 果场赛事??
如果有, 我肯定你哋一定会 KEEP住/买 阿仙奴球员。。。
我已经放弃arsenal球员,改换有实力兼一定赢球的球队,来个打逆转
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 08:36 PM 發表
哈哈。。我今期買了7位Arsenal 球員喔。。
祝你好运
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 09:03 PM 發表

謝謝wlt兄祝福。我對阿仙奴的球員有一定的信心。。
就是太有信心所以我就会翻船
但是,今轮我却支持一支中游球队
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-2 10:02 PM 發表

中游球隊。。 是不是侯城因為他贏了阿仙奴。。
不是。。。。候成那场只是撞彩而已。。。。候成对热刺,是时候给热刺发威了
向中游队伍发展,包你有非同凡响的结果
zaki是不错哦,我也有买!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 12:58 AM 發表

你买嘅前锋 Bednar  啱啱入波。。。
哈哈,多谢神保佑
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 11:49 AM 發表

咁冇名气嘅前锋都俾你睇中。。。。
真係慧眼识英雄!
我三位前锋都等今晚入波。。。
Jackson兄,你过奖啦
你三位前锋有机会进球
原帖由 canz85 於 2008-10-5 12:50 PM 發表

是的。。
我觉得曼市战术太倾向进攻。。
往往就是这样,而得势不得赢。。
在防守型中场方面,他们也必需进点货。。

如果他们遇上善于快速反攻的球队 ...
其实我觉得现在的曼城中后前场都那么厉害有实力。
后卫有richards,kompany,ben haim,dunne,ball,zabalate,每位都那么有实力
至于中场方面就有回归母会的小莱特,elano,petrov,ireland,johnson,全部都是进攻球员,需要提升防守中场球员。
前锋就有名气大的robinho,巴西明日之星Jol,还有streruchi,以及老将vassell,以及几位小将后备
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 03:02 PM 發表

曼城 防守型中场 V Kompany 其实都係一位好球员,
但我觉得佢适合踢 中卫 多过踢中场。。
估计教练应该係睇中佢有后上助攻能力, 所以就。。。
而我本人觉得 Richards 今年嘅状态好差,
受伤出嚟可能需要一段时间嚟恢复 ...
kompany和richards是我较看好的。
但是richards最近的状态不是很好
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 03:03 PM 發表

望係咁望啦。。。。但要三位齐齐入波应该係几渺茫!
恭喜wlt兄暂时已经有76.5分!
第七轮还没有结束,大家都还有机会的
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 03:05 PM 發表

wlt兄遘漏咗一位前锋。。。
就係上季 最恐怖嘅 Murawari。。
可惜佢受伤。
我想他就算伤愈都很难打上主力位置
因为曼城现在前锋人才济济
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-5 04:41 PM 發表

wlt兄真係识得 安慰 我哋。。。
我仲有9位球员没落场。。。。
最担心係 Given可能又俾 扣分!
就算given被扣分,你的前锋和中场球员可以带给你额外的高分