返回列表 回復 發帖
以前嘅政策系歡迎外資設廠,對佢地有優惠嘅
不過系得內地做生意,你唔識返幾個當地嘅話事人
好多野系串步難行
lhy92725 發表於 2016-6-5 09:17 PM
开始时大家合作搞好生意。生意搞好后当地话事人就食埋你果份。
你要
Pedestrian_A 發表於 2016-6-6 02:56 PM
我又唔在丹东住。
突然死火?
這是我以前的BMW 335 and 550

VW沒聽過
Pedestrian_A 發表於 2016-6-6 02:58 PM
两年以前呱。
哪個汽車model?
Pedestrian_A 發表於 2016-6-7 05:00 AM
WV Golf?
唔至於食埋,因為你留系度做生意佢羅著數就長羅長有咯
lhy92725 發表於 2016-6-6 09:47 PM
当地将整套操作都学晒,米踢想踢走佢啰。
google says 1.4 and 1.6L
哈哈! 引擎太小北美沒有!
Pedestrian_A 發表於 2016-6-8 03:34 AM
在澳洲有成一半系小车。依家汽油95 122cents / L。
強國做山寨的確系好叻嘅
lhy92725 發表於 2016-6-7 11:39 PM
日本。以色列都系做山寨起家咖。
日本都系?應該唔會吧
lhy92725 發表於 2016-6-8 09:30 PM
上世纪70年代之前日本系山寨大国。80 年代经济突飞猛进。
美国怕日本爬头一于压制佢地,结果从90年代开始衰到依家。
Don't be cheap Australian!  This is why you killed the auto industry so Ford and Holden close their factories.Buy some real cars not the crappy 4 cylinders!

95Ron=91AKI here
, f ...
Pedestrian_A 發表於 2016-6-9 04:34 AM
澳洲从来都冇自己的汽车车型。
holden 用 mazda 的车型

政府每年都要补贴大量金钱去维护汽车生产。
甘佢山寨D咩啊
lhy92725 發表於 2016-6-9 06:06 PM
从墨水笔、厨房煲开始 ,乜都山寨
但人地嘅產品真系好得哦
lhy92725 發表於 2016-6-9 01:40 PM
依家D产品就好, 韩国D 电器都紧贴佢地啦。
韓國現在好多野都的確系唔錯嘅
lhy92725 發表於 2016-6-9 06:17 PM
几年前D韩国铺都系少手工货。 依家石头镬同埋焗炉煲电饭煲同埋护肤品。
電飯煲一向都系日本果邊好,韓國現在後來居上啦?
lhy92725 發表於 2016-6-9 08:27 PM
韩国智能电饭煲都几贵咖,同日本货价位有得比较。
汽車和武器
成人電影
Pedestrian_A 發表於 2016-6-10 04:01 AM
日本AV 最啱你口味啦。
holden 用 GM 的技術
你們還有V8後輪驅動汽車...  
North America just have it back not so long ago.  
Pedestrian_A 發表於 2016-6-10 04:04 AM
澳洲兴UTE ,可以两用。