返回列表 回復 發帖
突咗一次無得縮架啦
lhy92725 發表於 2019-9-22 11:08 PM
系做紧果D无得缩就真
無計,黃官係殖民時期遺留落嚟嘅問題!

英國人見主權問題沒得談,就變換了策略。紐約大學政治學教授熊玠撰文寫道,英國人在1985到1997年之間,對香港的制度任意地大改特改,尤其是在最後一任港督彭定康任內(1992 ...
perfectman 發表於 2019-9-23 09:32 PM
凡系英国从殖民地撤退后,都留下分裂种子。 印度巴基斯坦孟加拉就系最好的例子 依家英国脱欧,睇下英伦会晤会分裂
如果個個都無良心呢個世界一早反了,你還過得安寧嗎?
CC517 發表於 2019-9-24 11:36 AM
无贼又点会有警察播? 甘米要学道德经?
  貓 E、各位水區、公仔箱 新知舊友 大家好!!!

為紀念當年 C兄、財大、言少 當年【星馬新聞報到廳】盛況,並感謝當年三位前輩對小妹的照顧與提攜,特舉辦相類似活動,讓 ...
gracechanstuart 發表於 2019-9-24 08:27 PM
Grace 姐 晚安!
有D人跌左良心,連提佢都要比佢打
CC517 發表於 2019-9-24 11:05 PM
所以讲极端主义者,一定唔系好人
擲氣油彈的捉不到,反而老弱捉一堆來充數,誰無良心
CC517 發表於 2019-9-25 12:47 AM
警察都系执法遮,但判断是否有罪系法官播。 捉完即放,法官有无良心先? 法官要蒙住双眼,先至能够做到法律平等
忙咪好囉,我舊公司少咗8成生意呀!
個個都想殺咗嗰啲社會渣滓黃屍曱甴
perfectman 發表於 2019-9-26 07:49 PM
真系揽住一齐炒
大家都有損失先叫攬炒!
社會渣滓黃屍曱甴本來就一無所有,
綜援啃老為生,有咩輸?
perfectman 發表於 2019-9-26 09:14 PM
败家输父母果D
車Cam揭做戲 鄺俊宇遇襲行得走得tvb now,tvbnow,bttvb4 r/ d1 E' d% ^* j$ x$ v( j5 }
公仔箱論壇7 u8 h& W2 e7 D5 _) I  i$ I5 ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流 ...
perfectman 發表於 2019-9-27 01:41 PM
姓邝话有三个人打,一人影。视频两个人打,一个人影。 剧本有误!
仲有個笑點!
前車cam從來都固定影正前方,佢話嗰個車cam竟然係打斜影!
perfectman 發表於 2019-9-27 08:53 PM
特别订制挂 黄尸今次唤醒全球华人支持当年政府处理六四手法
社會渣滓黃屍曱甴真係弱智到一個點!
有破壞冇建設!
perfectman 發表於 2019-9-29 10:24 AM
啱啱在YouTube睇见加拿大何反送中试范比人淋油,真系低D都笑!
有排你開心,爺爺來了
CC517 發表於 2019-9-28 11:21 PM
其实早就知道每个政府都在演戏。不过今次民主阵营演得太过低D
又唔係踩你,點解咁肉緊
CC517 發表於 2019-9-29 01:01 PM
好戏连场。老婆都唔在听大口萧个YouTube。 转睇多D华记,芒向,simon,高B哥。。。仲有墨尔本albert lp
啲戲真係屎到呢!
一個正常人,畀人淋嘢,點都會睇下係咩啦,
如果淋火水,都要識走,企定定等人燒咩?
隻人妖無反應㗎喎,連啲所謂嘅記者都無反應㗎喎!
預先綵排過之後表演一樣! ...
perfectman 發表於 2019-9-29 08:27 PM
同佢并排前面毫无反应,淋油同番茄酱份量一样。画面右手边那位着雨衣连头耳都罩埋添
5jubGw1lo98

呢個都好好笑,個亞伯話自己係法律碩士,
香港相關人士只會話自己係法學碩士,法律係碩士!

呢個亞伯咩都唔知!

自稱法律碩士竟然唔知香港警察編制,警署警長以上級別係冇需要話你知警員編號

根 ...
perfectman 發表於 2019-9-29 08:39 PM
呢位自称法律人士的行为系阻差办工。 应该索取身份证备案!