返回列表 回復 發帖
一抖起上來,人就變懶啦
lhy92725 發表於 2019-2-5 08:57 PM
执之前都拍紧乌蝇啦
本来打算转彩票franchises 执番少少,点知有D人想食埋我只车, 米一拍两散等果个商场无彩票卖啰
原來有少少鬥氣成分啊
lhy92725 發表於 2019-2-6 09:07 PM
如果我甘都肯,米襟低晒个世。
我都话两份分,条友叫只靓来比五分一。叫佢食自己啦,  我第日揾赢利税务回扣
無彩票賣咪人生無希望
CC517 發表於 2019-2-6 10:32 PM
bad luck I try my best
好呀! 佢地咁衰... ! 以後多D時間上黎吹水...
manyiu 發表於 2019-2-7 09:51 AM
呢几日都觉得好累
執手尾係麻煩D架啦
lhy92725 發表於 2019-2-7 09:58 PM
同公司结数,保险截期断保, 申请退还租约定金。好烦噶
甩左佢你就 Good Luck
CC517 發表於 2019-2-7 10:21 PM
迟早都要走,不如早D走
两三日就搞定啦
lhy92725 發表於 2019-2-9 10:48 AM
反正依家报纸、杂志公司依家都未搞点尾数。
eftpos 就要提前2周通知
instead of calling 125元老亞伯  

.... now onward remember call 125 "handsome"

remember that loh CC517 囝囝
fls125 發表於 2019-2-9 07:48 AM
25 妹几时变佐亚伯啊?
咁即係行流程未到時間處理遮,仲會搞定的
lhy92725 發表於 2019-2-9 09:46 PM
估计关铺后等五周先至可以取消银行户口
大啦叭 .... long time no see 祝恭禧發財!豬事順利 Gong Xi Fa Cai

... 125 been upgrade to 大佬

.... and CC been demoted  細佬

大啦叭   C ...
fls125 發表於 2019-2-10 04:11 PM
25 妹升任猫E 家姐! 祝你新年快乐! 升职加薪两丰收!
日日都吃
CC517 發表於 2019-2-11 01:22 PM
煮多D 鹰嘴豆食啦,话好有益喔
乜東東,無負責採購,無得話事
CC517 發表於 2019-2-11 10:26 PM
印度人至爱鹰嘴豆
你欠揍了,介紹亞差啲嘢食比貓
CC517 發表於 2019-2-12 09:59 PM
亚差唔使洗碗

有次在商场亚差卖碗碟,价钱系要称下重量计钱
鷹嘴豆其實同黃豆扁豆果D咁上下功效嘅遮
lhy92725 發表於 2019-2-12 10:07 PM
你又知
咁都得
CC517 發表於 2019-2-13 09:55 PM
有钱人用刀叉碗碟,  无钱人用蕉叶动手抓