返回列表 回復 發帖
各位黃昏好
底衫五粒鈕 發表於 2018-12-29 06:34 PM
姑姑 晚安!
喇叭師傅要求都好高咯
lhy92725 發表於 2018-12-29 10:09 PM
我细路仔个阵时跟老窦去从化茶场听番来噶
即係便宜都係有好野嘅
lhy92725 發表於 2018-12-29 10:14 PM
呢边德国吸尘机都有强国生产,我买佐德国制造果款。
邊有你咁悠閒,即沖即飲,即閃
CC517 發表於 2018-12-29 11:05 PM
甘米要连茶包都抓干埋
有機會㗎! 俾d d 錢....想人俾乜野你呀 !
manyiu 發表於 2018-12-30 08:32 AM
eBay 话如果货不对版,可以要求退款播
茶系要慢慢品嘅
lhy92725 發表於 2018-12-30 03:10 PM
牛饮要大碗茶
牛飲就滾水都得啦
lhy92725 發表於 2018-12-30 10:25 PM
养生最好饮和暖水
你唔夠愛國,要用祖國的牌子嘛
lhy92725 發表於 2018-12-30 10:28 PM
今次配件买国货
喇叭師傅中意乜茶
lhy92725 發表於 2018-12-30 10:31 PM
真系好少饮茶播。鉴赏茶要用白瓷杯,紫砂陶好难睇茶色
多數超過30蚊 free shopping ! 唔太遠就開車去買囉! 通常係 Amazon(無實體店) 買野, 邮费都係幾蚊, 有時等用都俾佢 !
manyiu 發表於 2018-12-31 09:25 AM
仲未试过买,有D店要超过100 文 free shopping. 水果店要超过50 文
有D茶用玻璃杯比較好,例如太平猴魁
lhy92725 發表於 2018-12-31 09:49 PM
茶唔好渗在茶渣到,茶叶骨D酸性物质会渗出来。 一般用茶盅冲好即饮或倒入另一只杯迟D饮。
咁麻煩唔好搞貓新年快樂
CC517 發表於 2019-1-1 12:17 AM
都系饮水方便,不过要煲水 新年快乐!
太貴啦 ! 我寧願去實體店購買 .... Boxing Day 和黑色星期五都係網購 !
manyiu 發表於 2019-1-1 09:28 AM
去实体店要花时间。 日常用品就去超市同唐人铺头
   恭祝貓E、各位水友 新年快樂!!!
身體健康!! 事事如意!! 永遠快樂!!!http://s9.tinypic.com/anbf4k ...
gracechanstuart 發表於 2019-1-1 03:02 PM
Grace 姐晚安!新年快乐!
香港多數家庭無暖氣系統裝置, 最多放嗰暖爐仔, 真係行到那裡都凍凍㗎 !
manyiu 發表於 2019-1-1 02:23 PM
YouTube见到有人介绍 dyson hot/cool fan, 应该可以顶得下挂

新年快乐!