返回列表 回復 發帖

又是陈锦鸿!

又是一条友仔, 唔洗睇都知会闷都爆!做来做去都是这个死样!TVB真是冇晒男演员.
12# ac86
! `% K3 F" Y1 T: Y$ s0 o* e4 P9 U! H; i5.39.217.76大佬, 咁D临记够是演员啰,如果开一套剧D主角是由临记担正唧,咁你是唔是睇先! 冇演技就是冇演技,唔理你是不是演员。
其實都唔止佢一個差.
9 {8 y" ~- Q1 _& `' ?' q5 N3 @5.39.217.76laman319 發表於 2011-9-3 08:54 PM
公仔箱論壇" b5 u: L" V2 g1 A* X/ n
但他是最屎!
the reason of boring is not only the actor but the script!
% `# O6 `, w5 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。italk09 發表於 2011-9-4 12:28 PM
& B8 o) w+ z  _7 T, a公仔箱論壇套劇好吾好睇我就未知, 但是可以好肯定唧是睇到他就劲闲!
佢都唔算差 佢演d喜憤哀樂 演來演去都係咁既樣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) i& O) R9 V5 Q2 o$ W: O3 m
AVA-GOOD 發表於 2011-9-5 01:55 PM
( M! o4 \" q8 `# T6 |1 y% ^( s9 Y0 T' ^公仔箱論壇精辟独到
點解要黑陈锦鸿呀
, i3 N0 N9 S2 l' I  Q4 y2 H公仔箱論壇佢都系演員來
  V8 u& Q' ?, @; t& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。law8909 發表於 2011-9-5 11:50 PM
/ Q* d3 b9 U* W/ U, f5.39.217.76就系因为佢系演员!唔通走去抹黑D路人甲乙丙丁呀!?
唉,覺得佢做來做去都係這類表情,好悶,佢好似無咩進步,做套套劇都差不多同一表情和同一腔口講對白
' T: v5 s; Y% D/ V- kmiuwow 發表於 2011-9-6 02:15 PM
5.39.217.76! k# {4 h/ n& ?: d
系呀! 睇佢一幕戏, 相等于睇佢十年戏。毫无进步!
他以前的作品都幾好架
% ^5 f; H8 f# c活在地狱 發表於 2011-9-8 04:46 AM
& ]/ U( }. w' c* {4 u见仁见智!但是我从来唔觉得佢OK.
64# cry_love
; u: h3 m8 D2 O同意。 凡是有佢参演唧戏,从来未睇过一套戏是好看唧。
67# sau2000
+ T: y5 |- j' N! V2 o4 m/ u知唔就是啰,知所以掂解我要开依个post。
71# yumho
. i$ n! ~0 E! B$ K5.39.217.76哇!你唧品味都几特别。
86# mak110707 又真是冇
他以前的作品都幾好架公仔箱論壇. `6 Q0 v3 _  `  c( n
davydavid 發表於 2011-9-18 10:03 AM
0 b; W; {6 m. A5 y4 w+ i  K: O3 \5 c  x! p
见仁见智
依个陈锦鸿,真是多仇家!