返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
. ^6 L' @% s5 _7 s  ^5 I0 |% @lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
' s$ S5 i6 |( \2 P" FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 \1 |6 a' a! U+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
+ ^$ ]8 q% V/ M; c' t- }, m公仔箱論壇宜家一嘢人地掉成億過嚟......
* s5 W& d+ F/ o' V7 X; V公仔箱論壇我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
, J0 e7 E9 t  U& z/ [5.39.217.76但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?1 J- [7 b; W% [9 s
點算好呀!?
- G2 {: [; ^0 m5 L+ S, ]% t5.39.217.76
0 T2 c. S; W* A' V/ c5.39.217.76你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
6 ?/ y2 \- f2 a! t' e) }說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o) O) b; K  E  i
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. b3 R" }$ z6 V( p$ o

5 _1 q1 G% {1 j0 b, H9 n你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
4 n" M: a3 v" R5 o# i5 N3 ^# v公仔箱論壇每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
5.39.217.76" a) p$ P: n+ M& Q' {* n
5.39.217.76, B- h" m8 Z; c6 b! Z! h8 B
唔好話騙, 係應得既。: Y- V  a1 k6 W2 q4 i8 K' n& ~8 a
pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
; ]) ~  u# z- `$ {6 T+ l) b+ s7 J/ f( e: V8 Q  L: `
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
7 ^; n( |: N' S5 b8 H: b  Z5 b  h9 Y5.39.217.76
/ c( g) q$ G% ^3 f* I% D3 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,公仔箱論壇3 r- G* m* {. {0 v' N* S
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
+ u# r" ^/ |9 K! M公仔箱論壇幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
( O- q- ?* b- Q5 n& ^- r) ?tvb now,tvbnow,bttvb唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
4 y2 e$ E8 c" H+ m  n  ntimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ U( ^- b5 u% G

2 ]1 A& j' M  I$ w* ]5.39.217.76TVB 1184983887 元 公仔箱論壇7 z7 {4 h+ k3 S' B2 e
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,公仔箱論壇' O. z9 L; K/ R# ~! D4 j0 P
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....
2 Z7 `: H, @) p) Z+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

% L4 f2 b- O/ k5.39.217.7650億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....tvb now,tvbnow,bttvb% |) t* D0 _5 S' E% ?. \2 ]
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
& h& Y* m* z5 i7 v+ o3 \" vtvb now,tvbnow,bttvbMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
/ q) y# E. c9 @8 m* U# d6 l5.39.217.76
0 f# K6 C, o# E* X# H) o, a( p4 j公仔箱論壇哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

6 I* g5 u' S) A- _8 j" t5.39.217.76
8 p' h! r) t1 ]2 h4 u5.39.217.76三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....