返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-12-16 11:18 PM 編輯 公仔箱論壇5 ~6 ~! q* ~/ I; d/ l
+ w% ~+ ^' G1 p& w, ]' f
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
& ]1 G5 D: y: U- o1 |公仔箱論壇msn:jasonlaw19880215@hotmail.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。5.39.217.76. o) d2 ]. k4 ^( U1 F' a9 _: }! Y* Z
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
% j& o2 i  G. `& l( l. x5.39.217.76playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
# k7 ^* D  z4 k7 }/ p1 r阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
4 a2 ~4 ~7 l# m公仔箱論壇
9 Q5 t) F/ w' h: t5.39.217.76人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!公仔箱論壇; W4 G$ ^) E0 F) j: c* W
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |1 D2 a. v7 {$ N, b: s/ p

5 \0 C$ v. ]6 [6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Welcome  Welcome!5.39.217.769 R- \7 l. b( i2 u/ u" b* n
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
# d9 W5 X& b2 x9 r公仔箱論壇! w( c% S/ U) U- I# k. L
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
( I9 a4 b$ j% B( n/ O1 J* o9 v4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d
only one pic???????
  b  |! U+ w% J% b% v) P7 kdog888288 發表於 2009-11-27 05:45 AM
慢慢先加相
5 _0 X' H2 @) A( J" A

, I3 i0 E6 s* h: F 面貼面會唔會太近,睇得仲唔清楚喔!tvb now,tvbnow,bttvb& z0 N( P# o( P9 y) i
喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 02:54 PM
咁你想點睇?
我 已 经 没 事 啦。 黄 色 小 鸭 鸭。
$ i2 ]9 [1 K# H- v& T/ t! e阿兔 發表於 2009-11-30 01:18 PM
為何背後有把刀
不 好 意 思。 不 知 道 背 后 有 刀。公仔箱論壇& i3 P, d9 |$ V& n+ Z7 d
阿兔 發表於 2009-12-1 02:55 PM
我已經死了
唉...人都唔多個...
幾日冇上黎終於都有人laT^T