標題: (轉貼)好多貓貓 [打印本頁]

作者: k23bb    時間: 2010-5-28 01:53 AM     標題: (轉貼)好多貓貓

碌女(女仔,貓媽之首,好有肉地)

黑毛(女仔,細細隻永遠長唔大)

豹妹(男仔,驗唔出有咩病!好瘦好瘦!尋日唔肯食野!!)

野仔(男仔,最鍾意坐大脾同人瞓!個日俾佢咬o左下巴一啖!!好痛~)

點點(男仔,兩眼唔同色頭頂有幾點黑色!性格似狗仔,有時無端端會發嬲!)

虎虎(男仔,大肥仔!細膽,好鍾意R痕!)

發女(女仔,同虎虎,點點同一胎!不過好少一齊玩!)

間條波(女仔!成日叫人R痕!同虎虎好FD)

虎虎,間條波

星仔(女仔,黑毛個女!有一日落雨黑毛無端端用口擔住當時BB星仔
由天窗跳入屋!不太受歡迎!最年輕一個!)

碌女,星仔,間條波

作者: huhut6432gj    時間: 2010-5-28 06:52 PM

很有趣的貓之一族,隻隻都很有個性,我最鐘意是點點(男仔,兩眼唔同色頭頂有幾點黑色!性格似狗仔,有時無端端會發嬲!)

另外又會有兩隻咁鐘意叫人R痕既

作者: playlord    時間: 2010-5-28 06:57 PM

貓咪好瘦+唔肯食野,有可能是太多貓毛積聚在肚子內
作者: tony567567    時間: 2010-5-28 07:54 PM

我比較鐘意間條波
有人見過在啟業村運動埸附近的一群街貓嗎
其中有數隻相當可愛 可惜我沒照相機
不能怕下來 post 上網
作者: leeyp100    時間: 2010-5-28 10:34 PM

隻隻貓貓都影得好靚呀!
作者: maye2328    時間: 2010-5-29 08:39 PM

它 們 都 是 流 浪 貓 嗎 ﹖ 幸 好 有 你 這 好 心 人 看 顧 .Thanks.
作者: lojilaw    時間: 2010-5-29 08:48 PM

pretty cat ! love it !

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0