標題: [自拍] 新相相~~~~ [打印本頁]

作者: ah_nat373    時間: 2010-4-9 10:08 AM     標題: 新相相~~~~

本帖最後由 ah_nat373 於 2019-12-14 01:01 PM 編輯 6 e8 e! A6 {7 ~( o

, J# S8 H9 w7 z4 y我的新相相~~大家係咪post左好耐呢.哈哈..now~~ i share with you..
作者: ah_nat373    時間: 2010-4-9 12:41 PM

是什麼a?
作者: wai4080    時間: 2010-4-9 06:32 PM

你的效率也真快,
3 V# }6 W8 T% t. t8 A# ?2 @tvb now,tvbnow,bttvb上次post的照片还没有消化完,今天又有新相??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u9 H3 G8 J9 A9 u& @
不过你的眼睛真的很大。。公仔箱論壇" ]( v5 L# b' d. y( N
如果我对眼有你一半大就好啦。。
8 r1 T* I0 h& ~6 L, g! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多谢分享。。
作者: ah_nat373    時間: 2010-4-9 06:59 PM

HAHA~~~我都覺得效率真快~~哈,,公仔箱論壇/ N) \. X1 x4 m2 ?
上次相未消化完是咩意思a???公仔箱論壇* r, r4 b; D# X
又新相啦~~..戴左con對眼咪大~~平時冇甘大啦,,
# V; W! N; b+ a; j" A' c  h; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你想對眼大~咪去買con戴lor~~~哈哈.5.39.217.766 X7 v3 F. X1 D" l
不用謝我的分享..
作者: yumiko123456    時間: 2010-4-9 10:25 PM

好似好好味~~~我都想食~~
作者: wai4080    時間: 2010-4-10 09:18 AM

5# ah_nat373 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ~2 _5 v$ M8 |2 J
5.39.217.765 n% `# b7 b8 d$ w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e. d" x% I7 E+ u$ j. x2 s
意思系上次d相都仲留紧我脑中未消失,
7 D6 O# ?& c- W5 i% ~公仔箱論壇但依家已经有新既相看了,所以仲未消化甘解,明吗?tvb now,tvbnow,bttvb$ K7 j! X# d4 A2 ]; w
戴con?唔系几中意甘做罗。。tvb now,tvbnow,bttvb2 d/ a6 s  w' o* S! n2 M( e
细眼都有细眼既性感ge。。
9 p' f- ?, Q/ P5 f6 ], s公仔箱論壇哈哈。。自我安慰。。
作者: S.B.WONG    時間: 2010-4-13 02:18 PM

谢谢你的分享!
作者: wb_room    時間: 2010-4-13 09:54 PM

thank you very much
作者: ah_nat373    時間: 2010-4-15 08:31 PM

5# ah_nat373  
4 O5 j! v0 J+ O7 Jtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% e( q$ @2 u) J$ |9 n
公仔箱論壇/ ~4 g8 t/ r, w
意思系上次d相都仲留紧我脑中未消失,
& @4 J/ d9 E: k8 r! utvb now,tvbnow,bttvb但依家已经有新既相看了,所以仲未消化甘解,明吗?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P4 e% u- r, W4 e7 O! w8 a
戴con?唔系几中意甘做罗。。5.39.217.76' K8 Y3 X, V& {8 U& ?
细眼都有细眼既性感ge。。
6 q2 {9 D# g" \( m" z/ p( H, |, Dtvb now,tvbnow,bttvb哈哈。。自我安慰。。 ...
* V$ D* R7 a5 r8 f' K* yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wai4080 發表於 2010-4-10 09:18 AM
( m9 [/ e$ o- `$ N( v  ]我明你意思~~~我自己中意大眼lo~~~你自己唔中意唔可以代表甘多人既想法~
; n6 D1 m% O( e7 H. a" v; F每個人的想法都唔同~~^^
作者: wb_room    時間: 2010-4-16 11:25 PM

thank you for sharing
作者: wai4080    時間: 2010-4-18 07:18 PM

10# ah_nat373
3 [! }, L5 C6 U& n8 ?  y公仔箱論壇
) ^* I, ]& `2 N- w9 x& ?你误会晒啦,我都冇话过唔中意眼大呀。。* T- R1 ?# U5 G$ ^9 V
都不知几中意添。。tvb now,tvbnow,bttvb7 W2 B- \5 B9 L2 |' L* u
唔。。唔讲呢d啦。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 A/ R3 P2 e/ r6 }
我消化完啦,5.39.217.76  u/ R/ b6 J7 \; p  c( T
期待你d新相啦!
作者: ah_nat373    時間: 2010-4-21 10:08 PM

haha~~~~消化完啦.i post new photo now~~
作者: wai4080    時間: 2010-4-24 02:25 PM

谢谢,现在就去看!
作者: ah_nat373    時間: 2010-4-24 03:21 PM

^^NO THANK
作者: lcp0    時間: 2010-11-13 04:59 PM

感謝~~~~!!
作者: lcp0    時間: 2010-11-16 02:03 PM

感謝~~~~!!
作者: dowdow200011    時間: 2010-12-6 08:13 PM

good not bad thanks....
作者: dowdow200011    時間: 2010-12-6 08:48 PM

thanks for sharing
作者: dowdow200011    時間: 2010-12-6 08:55 PM

thanks for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0