標題: [疑難求助] 我唔知係唔係中意左個女仔 [打印本頁]

作者: tttommm    時間: 2010-1-2 09:21 PM     標題: 我唔知係唔係中意左個女仔

我係第1次有d錦既感覺
' ?" d/ X/ n& S我係之前識左個女仔,同佢好好傾,好玩得埋
3 H- ^+ |8 ]- |5 A而且喜好好似,個女仔重好溫柔
% N4 B# w& {+ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上次送完佢返屋企之後  z, i  F0 `/ V  U
我日日諗住佢,見唔到佢/同唔到佢傾
% Y* o# _( [: A5 c) G2 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個心就唔知點錦,重要坐立不安TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L* Q* j% d" R8 Z+ \# V
如果我鍾意左佢我可以點做呀
作者: playlord    時間: 2010-1-2 10:22 PM

1# tttommm
9 F( p( W( u6 ^: l" B5.39.217.765 好意思tvb now,tvbnow,bttvb& W# m/ P5 M+ s7 l
how old are you?
7 `  J# |4 w2 ~: v' e( r8 {若果低於16;並且正在讀書的話,不如專心讀書好過;公仔箱論壇1 Y! P8 c; p. r' g5 n3 ^% @. z' j
相反,已經成年;並且肯定是中意人;你找到不追求她的理由嗎
作者: tttommm    時間: 2010-1-3 09:29 AM

已成年
; A+ z7 f7 c& Q* d+ e不過我係唔識追女仔呢
作者: elfashley    時間: 2010-1-3 10:55 AM

问问她喜歡什麽,送她些小礼物,送情书,直接表白!
作者: playlord    時間: 2010-1-3 03:38 PM

已成年TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! J0 e1 c# v+ f' c* A
不過我係唔識追女仔呢
+ |6 h6 {1 h6 Z, H0 B8 f: ^$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tttommm 發表於 2010-1-3 09:29 AM
: |% {* X! Z* \2 B8 U3 S; K' t想追已經認識的女子其實很容易;公仔箱論壇9 u5 Z) O/ \# H
只要找話題引她笑;( B# s8 c  p4 ^. E# x2 M7 r+ R
平時對著她時又口花花的;(木獨的男人是大忌)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, U6 ]2 D1 N& G% K2 q
所以要給予她風趣,好玩;啱 key的感覺
" y- t8 T, Z- P2 n+ U4 [+ ?* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。到覺得條件成熟時;像說笑的叫她做女朋友;TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 }7 n# M, Y! e! a
萬一她沒有意思時,大家都好下台
作者: tttommm    時間: 2010-1-4 08:19 PM

THX for your help

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0