標題: 澳門狗 [打印本頁]

作者: eric_3269    時間: 2009-12-16 01:18 PM     標題: 澳門狗

作者: leeyp100    時間: 2009-12-16 10:04 PM

隻松鼠狗幾可愛呀!
作者: dxb    時間: 2009-12-17 09:55 AM

我都覺得隻松鼠狗得意D..係咪係澳門嘅街上影到o架?
作者: 曉晴    時間: 2009-12-19 12:48 AM

大個隻松鼠唔記得乜名tim佢曾經兩隻手都斷過,跌斷一隻之後好返,又跌斷第二隻..仲生哂皮膚病好嚴重佢主人使左過萬醫佢..但皮膚病始終醫極唔好..我就叫佢上大陸買硫磺精開水沖涼之後好返哂..好耐都無見過佢喇..
板主認唔認得隻金毛呀..佢叫力高..5郎細時好中意同佢玩..而家都係..岩岩先玩完返..隻細松鼠曾經走失過..
之後俾我朋友执到..我知道佢主人係邊個..即時俾返佢...相中就係我地放狗地方..影相個日我可能走左.所以無我狗
作者: dxb    時間: 2009-12-19 09:48 AM

大個隻松鼠唔記得乜名tim佢曾經兩隻手都斷過,跌斷一隻之後好返,又跌斷第二隻..仲生哂皮膚病好嚴重佢主人使左過萬醫佢..但皮膚病始終醫極唔好..我就叫佢上大陸買硫磺精開水沖涼之後好返哂..好耐都無見過佢喇..
板主認 ...
曉晴 發表於 2009-12-19 12:48 AM
原來佢地都係你嘅朋友..隻金毛記得係郎五好BB嘅時候放狗嘅相裏面見過..大個隻松鼠係咪本身嘅體格嘅問題還是係佢百厭跌斷手呢? 硫磺精開水沖涼好似聽過..本身有似係俾人用唔知到原來狗都可以醫到
作者: flpwilson    時間: 2009-12-19 10:44 AM

the brown dog is the best
thank u foe sharing
作者: 曉晴    時間: 2009-12-19 05:38 PM

5# dxb

隻松鼠係好百厭架係從高處跳落地傷既...硫磺精真係好好用..而效果都好好..係大陸藥房買好平..
作者: 小澤瑪利亞    時間: 2009-12-19 09:14 PM

隻松鼠狗真得意。。。。又可愛
作者: dxb    時間: 2009-12-20 10:10 AM

5# dxb  

隻松鼠係好百厭架係從高處跳落地傷既...硫磺精真係好好用..而效果都好好..係大陸藥房買好平..
曉晴 發表於 2009-12-19 05:38 PM
咁大膽玩跳樓..我有d朋友嘅狗就係餐枱面跳落地都唔敢

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0