標題: 澳洲雪梨海灘 [打印本頁]

作者: rubyhomffc    時間: 2009-8-6 04:54 PM     標題: 澳洲雪梨海灘

本帖最後由 rubyhomffc 於 2009-8-6 05:05 PM 編輯 公仔箱論壇4 g8 o  E, ]4 {# {

# @7 E; U7 @# o$ ]. p公仔箱論壇[attach]719218[/attach]
3 D& b" x3 O# c  B8 a公仔箱論壇+ l- g# y8 m8 Y3 n$ o& c5 \- e
[attach]719221[/attach]
3 @7 T1 T/ H5 ]; e' E) g7 l公仔箱論壇8 ^8 ]3 M# E8 Q/ B& W% x5 w
[attach]719220[/attach]5.39.217.760 M; _! C  [0 `4 a+ `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B7 |: t) z7 G+ R% M$ F/ p' ~
[attach]719219[/attach]
作者: k23bb    時間: 2009-8-6 06:06 PM

很好呀...感覺好舒服...不過唔知仲有冇多D相睇呢?多謝分享啊﹗
作者: rubyhomffc    時間: 2009-8-6 06:56 PM

2# k23bb
" r( j$ |/ s' v$ h5.39.217.76
/ d6 E+ W# @1 ?) o公仔箱論壇多謝讚賞, 因為新手第一次發帖, 遲d會放多d相架啦!!公仔箱論壇, v' Q5 {( E0 i
tvb now,tvbnow,bttvb( e4 z0 x1 e3 X' {8 i0 K
多多指教呀!!
作者: zhongmingheng    時間: 2009-8-6 07:41 PM

澳洲雪梨就是澳大利亚悉尼吧?  呵呵 真得非常漂亮。 谢谢楼主分享
作者: k23bb    時間: 2009-8-6 08:18 PM

2# k23bb  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Y$ U( e4 H4 Y5 S* G# l/ J

$ V! r' l, {4 f7 T! R# d1 l5 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝讚賞, 因為新手第一次發帖, 遲d會放多d相架啦!!公仔箱論壇" ?* T) P/ g# _& ?

# [& C9 m+ z  z2 Ltvb now,tvbnow,bttvb多多指教呀!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w3 E1 }6 X) }) c. a2 f, q
rubyhomffc 發表於 2009-8-6 06:56 PM
咁我就期待你的發帖啦~~~加油~~~
作者: 邪x    時間: 2009-8-6 08:50 PM

3# rubyhomffc
8 P9 P) ~3 T4 F. ?. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. {6 t: q" d3 h" i- G. L公仔箱論壇哈哈﹗又有一位新網友加入我地呢組,真係好啦,宜﹗樓主係咪係澳洲流學呢﹖多d分享相片呀,多謝樓主雪梨海灘相。謝謝﹗
作者: rubyhomffc    時間: 2009-8-6 09:50 PM

6# 邪x tvb now,tvbnow,bttvb1 I3 @* u( [2 f

x- g- [8 K2 X. Q. {& K1 b" @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係住澳洲呀,不過唔係留學...我已經唔係學生既年幾啦...5.39.217.761 a( j( I; @3 M5 x, f5 b
5.39.217.76. [4 c; d- _" p5 W/ {4 |# u% w
D相係上次媽咪黎澳洲探我個時影架,我遲D再影多D澳洲既風景相比大家睇啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R2 m  D1 D( O1 G5 z! s0 y

' k. j8 b8 v9 @, i' Rtvb now,tvbnow,bttvb澳洲真係好靚架!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L& X& T, x# C+ I- j4 c

6 s& H( M) R' N- a; H" C公仔箱論壇不過你地D相都真係好好好靚呀,我好鍾意呀!
0 c9 G: m$ o. t3 r% i- e5.39.217.76
# O2 [  T4 T6 S% ?. G2 r多謝大家指教!
作者: coolzzster    時間: 2009-8-10 12:09 AM

thanks for sharing....keep it up!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://5.39.217.76/) Powered by Discuz! 7.0.0